22 Ekim 2021 15:37 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:56

Meteoroloji'nin Açıklaması Endişe Uyandırdı! Türkiye'de Sıcaklıklar Artacak!

Meteoroloji'nin Açıklaması Endişe Uyandırdı! Türkiye'de Sıcaklıklar Artacak!

Son zamanlarda ülkemizde yaşanan yüksek sıcaklık sonucunda yaşanan kuraklıklar büyük zarara neden olmuştu. Geçtiğimiz kısa süre içerisinde ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama milyonları endişeye soktu. Türkiye'nin iç kesimlerinde ve kuzey kesimlerinde 2-4 derece aralığında bir artış olması bekleniyor. Türkiye'nin güneşli bir gün geçireceğini açıklayan Meteoroloji şehirlerin hava durumu tahminlerini de açıkladı. İşte tüm detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurt genelinde yağış beklenmiyor. Yurdun kuzeybatı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde sis ve pus olayı bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 2-4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik  olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güneyli, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU
İSTANBUL °C, 19°C
Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu

ANKARA °C, 21°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 24°C
Az bulutlu ve açık

ANTALYA °C, 27°C
Az bulutlu ve açık

ZONGULDAK °C, 19°C
Az bulutlu ve açık

TRABZON °C, 20°C
Az bulutlu ve açık

ERZURUM °C, 16°C
Az bulutlu ve açık

DİYARBAKIR °C, 26°C
Az bulutlu ve açık

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış