22 Ekim 2021 21:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:56

Zuhal Topal Yarışmacıyı Yerin Dibine Soktu! Yarışmacı Neredeyse Ağlayacaktı! Ne Yaptın Be Zuhal Hiç Yakıştı Mı..?

Zuhal Topal Yarışmacıyı Yerin Dibine Soktu! Yarışmacı Neredeyse Ağlayacaktı! Ne Yaptın Be Zuhal Hiç Yakıştı Mı..?

Zuhal Topal'la yemekteyiz yarışmasında zor anlar yaşandı. Öyle bir olay oldu ki tüm adaylar büyük şok yaşadı. TV8 ekranlarında yaşanan gerginliği tüm seyirciler hissetti. Üzülen yarışmacıyı diğer yarışmacılar teselli ederek ortamı yumuşatmaya çalıştılar.

Tüm yemeklerin titizlikle hazırlandığı, en güzel masaların kurulduğu yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, herkes tarafından büyük bir keyifle izleniyor. Kiminin süresi yetmiyor, kimi yemeği yakıyor derken hepsini en güzel şekilde başarıp, misafirlerini iyi bir şekilde ağırlayan yarışmacı birincilik ödülünün sahibi oluyor. Kimi zaman yarışmacılar arasında sert atışmalar olsa da rekabetin hat safhada olduğu yemek yarışması tüm heyecanı ile sürüyor. Zuhal Topal'ın eşsiz sunumu ile eğlenceli yarışma TV8 ekranlarında yayınlanıyor. 15 bin TL para ödülü bu yarışmada kıyasıya bir mücadele var. Tüm yarışmacılar para ödülün sahibi olabilmek için ellerinden geleni ardında koymuyorlar. Süreli bir yarışma olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz 'de yemekler zamanında yapılmalı, masa hazırlanmalı, gelen misafirler karşılanarak lezzetli ikramlar sunulmalıdır. Maalesef tüm misafirleri memnun etmek kolay olmayacak. 15 bin TL ödülün sahibi olmak için çok çabalamak gerekiyor. 

Zuhal Topal'ın İnişli Çıkışlı Halleri 

Yarışma sunucu olan Zuhal Topal bazı durumlarda yarışmacılara müdahale etmek durumunda kalıyor. Yarışma stresinden kaynaklanan gerginliği yumuşatmak, programın sunucusu Zuhal Topal'a düşerken, kendisi bile bazen dayanamayıp gerilebiliyor. Genellikle neşe dolu halleriyle bilinen sunucu yeri geldiğinde köçek dansı bile yapmıştı. Yarışmacılar bazen misafirleri karşılamak veya uğurlamak için farklı eğlence konseptleri düzenlenerek yarışmacıların duygusal motivasyonunu yükseltiyor.

Zuhal Topal Yarışmacıyı Yerin Dibine Soktu! 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında soluklar tutulmuş, büyük ödülün sahibi açıklanmak üzere yarışmacılar toplanmıştı. Herkes heyecan ve merakla beklerken büyük ödül sahibini uzun bekleyiş sonunda bulacaktı. Zuhal Topal büyük ödülü kazanan yarışmacıyı açıklamak için hazırladı. Adaylar terlerken, bir yandan ödül ile ne yapacaklarını düşünüyordu. Yarışma sonunda ödülü kazanan isim açıkladı. Fakat şok sonrasında geldi! Sunucu Zuhal Topal öyle bir hata yaptı ki herkes donakaldı! Kazanan yarışmacının ismini yanlış açıkladı. Ödülü alan yarışmacı bu durum için sevinse de ilk açıklanan aday resmen hayal kırıklığına uğradı. Zuhal Topal'ın nasıl böyle bir hata yaptığına diğer yarışmacılar bile hayret etti. Duygusal anlar yaşayan yarışmacıyı, diğer adaylar teselli ederken, büyük ödül ise asıl sahibine verildi. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış