22 Ekim 2021 22:40 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:56

Yasak Elmada Yer Gök Sallanacak! Yıldız Bu Kez Haykırdı! Kocası Ve Metresini Herkese Rezil Etti!

Yasak Elmada Yer Gök Sallanacak! Yıldız Bu Kez Haykırdı! Kocası Ve Metresini Herkese Rezil Etti!

Yasak Elma dizisi Bomba gibi bir fragmanla geldi. Son dönemlerde reyting kaygısı yaşanan dizi öyle bir hamle yaptı ki görenler şaşkına döndü. İşte Yasak Elma dizisinin yayınlanan heyecanlı fragmanı! Dizi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Son dönemlerde oyuncu kadrosunda değişiklik yaparak tepki alan Yasak Elma dizisi sosyal medya ve magazin dünyasında en çok konuşulan diziler arasında yer aldı. Seven ve merakla takip eden, dizi severler bu oyuncu değişikliklerine karşı çıksa da Yasak Elma dizisinin yeni fragmanı gönülleri aldı. Türk televizyon dizileri arasında en çok entrika içeren diziler arasında olan Yasak Elma yeni heyecanlı bölümleri ile seyirci karşısına geçecek. FOX TV kanalında yayınlana dizinin  başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece Berk ve Biran Damla Yılmaz gibi oyuncular yer alıyor. Dev kadro ile nefessiz izleyeceğiniz Yasak Elma, kaldığı yerden şaşırtmaya devam edecek. İşte dizinin şok eden fragmanı!

Herkesin Beklediği O An Geliyor

Yasak Elma dizisinde başından beri beklenen o olay sonunda gerçekleşecek. Yeni yayınlanan dizi fragmanına göre dizi seyircileri rahat bir nefes alabilecek. Yıldız sonunda bekleneni yapıyor. Yapılanlar karşısında güçlü bir şekilde durarak kendini üzmek yerine intikamı alacağı günü bekliyor. Zamanı geldiğinde intikamını alıyor da. Yasak Elma yeni bölüm ile reytingleri alt üst edecek. Seyirciler fragmanı izleyerek yayınlanacak olan bölüm hakkında analizler yapmaya çalışıyorlar. Yaşanan olayların rüya olduğunu düşünenler olsa da Yasak Elma sağ gösterip sol vuracak ve kaldığı yerden tüm gücü ile geri dönüşünü herkese gösterecek. Yeni bölüm ne zaman başlayacak diye soranla için pazartesi günü saat 20:00'de FOX ekranlarında yeni bölümü ile yayınlanacak. 

Fragmanda Neler Oluyor?

Yayınlanan dizi fragmanında olay üzerine olay yaşanıyor. Ödül törenine giden Yıldız (Eda Ece), sahneye eşi Çağatay'ı davet eder. Arkadaşı Kumru Yıldırım'ı da sahneye çağırarak kendisini destekledikleri için eşi ve arkadaşına teşekkür etmek ister. Fakat Yıldız tam sahnede büyük bombayı patlatır. Herkesin önünde eşinin ve yakın arkadaşının kendisini aldattığını açıklar. Kumru ve Çağatay bu sözler üzerine ne yapacaklarını bilemez. Yıldız alkışlayarak sahneden ayrılır. Orada bulunan gazeteciler de olayı an ve an kaydeder. Foyası ortaya çıkan Yıldız'ın eşi Çağatay ve yakın arkadaşı olduğunu sandığı Kumru bir şey söylemeden öylece donup kalırlar. 

Fragmanı İzlemek İçin Tıklayın!

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış