23 Ekim 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:56

Esra Erol'da Akıl Almaz Olay Yaşandı! Tüm Dünya Ayağa Kalkacak! Esra Erol Bile Saç Baş Yoldu

Esra Erol'da Akıl Almaz Olay Yaşandı! Tüm Dünya Ayağa Kalkacak! Esra Erol Bile Saç Baş Yoldu

Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programında şok edici olaylar yaşandı. Seyirciler bu olayın etkisinden hala çıkamıyor. Tüm dünyayı ayağa kaldıracak o olay an ve an kameralar tarafından kaydedildi. İşte haberin tüm detayları!

Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'la programında yine şok edici bazı gerçekler ortaya çıktı. Melahat Oruç isimli bir vatandaş Esra Erol'un programına katılarak genç yaşta olan ve zihinsel engeli bulunan kızının evli ve çocuklu olan bir adam tarafından kaçırıp alıkonulduğu iddialarında bulunmuştu. Daha 19 yaşında olan engelli  genç için endişelendiğini söyleyen annesi, programda ağladı. Fatma isimli engelli vatandaşın daha sonra kaçtığı adamla evlendiği ve adamın çocukları olan kadın ile sadece dini nikahı olduğu öğrenildi. Duydukları karşısında yıkılan Melahat Oruç kızının kuma olarak gitmesini kaldıramadı. Zihinsel engeli olduğu için kandırıldığını düşündü. Asıl gerçekler Fatma programa gelip anlatınca gerçekler gün yüzüne çıktı. 

Fatma Neler Söyledi?

Fatma eşinin kendisine parasını almak için şiddet uyguladığını açıkladı. Ayrıca kayınvalidesinin de eşi ile birlikte kendisine şiddet uyguladığını Esra Erol'un programında açıkladı. Yayın bağlanan kayınvalide 'ben Fatma'yı hiç dövmedim, onu her şeye alıştırdım' diyerek kendini savundu. Annesinin baskısı nedeniyle eşi Ahmet ile ayrılacağını söyleyen Fatma daha sonra kararını değiştirerek 'ölsem de Ahmet ile boşanmam onu seviyorum' dedi. Kayınvalidesinin kendisinden yemek yapmasını istediğini fakat karşı çıktığını ardından kayınvalidesi kolundan tutarak yemek için diretince kendini yere attığını söyledi. Fatma'nın annesi bu olaylar karşısında kendini tutamayarak kızımı Ahmet'in elinden kurtaracağım sözlerini sarf etti. Gerilen stüdyo ortamında Fatma ve annesi ile kavga çıktı. 

Her Şey Engelli Maaşı İçin Mi?

Yüzde 45 engelli olan 19 yaşındaki Fatma'nın engelli maaşı aldığı öğrenildi. Annesi kızı hakkında evlilik yapacak durumu olmadığını ve 4.000 TL aylık geliri olduğunu belirtti. Ahmet Bey'in çocukları ve karısı ile yaşadığını fakat Fatma'nın maaşı nedeniyle ona nikah kıyıp evlendiğini ileri sürdü. Ahmet'in daha önce 13 yaşında olan bir kız çocuğu kaçırması nedeni ile hapis cezası aldığı ortaya çıktı. Fatma Ahmet'in dini nikâhlı olan eşi ile beraber yaşamaya zorlandığı iddia edildi. Ahmet'in eşi ise Esra Erol'a evde olmadığını, Ahmet'in kendisini para karşılığı yabancı erkekler ile tanıştırdığını itiraf etti. Şuan hala devam eden programda gerçekler gün yüzüne çıkacak. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış