23 Ekim 2021 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:55

Murat Yıldırım'dan Çok Özel Paylaşımlar! Aziz Dizisinden Paylaşım Yaptı! Sosyal Medyada Yorum Yağmuru Başladı

Murat Yıldırım'dan Çok Özel Paylaşımlar! Aziz Dizisinden Paylaşım Yaptı! Sosyal Medyada Yorum Yağmuru Başladı

Başarılı oyuncu Murat Yıldırım'dan çok özel paylaşımlar geldi. Azizin setinden paylaşımda bulunan Murat Yıldırım sosyal medya üzerinden büyük beğeniler aldı. Azizin setinden oldukça özel kareler paylaşan ünlü oyuncu Murat Yıldırım sosyal medyayı adeta yıkıp geçti.

Başarılı oyuncu Murat Yıldırım'dan çok özel paylaşımlar geldi. Azizin setinden paylaşımda bulunan Murat Yıldırım sosyal medya üzerinden büyük beğeniler aldı. Azizin setinden oldukça özel kareler paylaşan ünlü oyuncu Murat Yıldırım sosyal medyayı adeta yıkıp geçti. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in rol aldığı Aziz dizisi çok yakın bir zaman sonra Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Murat Yıldırım dizi setinden geçtiğimiz günlerde çok özel ve önemli anları paylaştı. Sosyal medya platformları üzerinden rekor kıran paylaşımlar bir hayli dikkat çekecek nitelikteydi. Aziz dizisinin kareleri sosyal medya ortamlarında tam anlamıyla rekor kırdı.

Yeni Dizi Aziz Gündem Yaratacak


Ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın rol alacağı Aziz dizisi tam anlamıyla gündem yaratacak. Dizinim hangi gün ekranda olacağı ise şimdilik netlik kazanmadı. Yıldırım hayranları diziyi iple çekiyor. Damla Sönmez ve Murat Yıldırım'ın başrollerini paylaştığı Aziz dizisi  Show TV ekranlarında yer alacak. Murat Yıldırım dizi setinden çok önemli paylaşımlar yaparak hayranlarını heyecanlandırdı. Seyirciler ise yayın tarihinin açıklanması merak içerisinde bekliyor. Güçlü oyuncu Murat Yıldırım ise kişisel İnstagram hesabı aracılığıyla setten paylaşımlarda bulundu.

Aziz Dizisi Setinden İlk Kareler Geldi 


Başarılı oyuncu Murat Yıldırım hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Yeni dizisi Aziz ile ekrana gelmeye hazırlanan Yıldırım dizi setinden ilk kareleri İnstagram hesabı üzerinden paylaştı. Yeni dizi yakın bir zamanda Show TV’de başlayacak. Oyuncunun paylaştığı kareler bir saatte bir milyon takip alarak rekor kırdı. Hayranları diziyi sabırsızlıkla bekledikleri ile ilgili yorum yağmuruna tuttu. Murat Yıldırım yeni dizisi ile bir hayli beğeni kazanacak. Aziz dizisi kısa bir süre sonra Show TV ekranlarında yer alacak. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış