23 Ekim 2021 10:56 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:56

Masterchef Diskalifiye İle Çalkalanıyor! Acun Sinirden Deliye Döndü Rahat Hareketlerinin Sebebi Ne!

Masterchef Diskalifiye İle Çalkalanıyor! Acun Sinirden Deliye Döndü Rahat Hareketlerinin Sebebi Ne!

TV8 ekranında da seyircisi ile buluşan Masterchef programındaki yarışmacılardan birisi olan Uğur Yılmaz Deniz'in sosyal medya hesabı üzerinden yapmı...

TV8 ekranında da seyircisi ile buluşan Masterchef programındaki yarışmacılardan birisi olan Uğur Yılmaz Deniz'in sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımları sebebiyle yarışma ile olan ilişkisinin kesildiğini bildirmişti. Acun Ilıcalı ise Twitter hesabından yapmış olduğu bir paylaşımda ise şu açıklamalarda bulundu, “Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medya hesabı üzerinden kullanmış olduğu ve terbiye sınırlarını aşan paylaşımları sebebiyle Masterchef yarışması ile olan ilişkisi kesilmiştir” dedi.

Uğur’dan ise açıklama geldi


Masterchef programının yarışmacılarından birisi olan Uğur’un ise yapmış olduğu açıklamada, “Şef ilk olarak bu nedenden dolayı önünüze gelmek ve yarışmaya son vermek gerçekten hiç istemediğin olaylardan bir tanesiydi. Sosyal medya hesabım üzerinden paylaşmış olduğum yazıların bu şekilde karşıma çıkacağı aklıma bile gelmedi. O esnada ise aile içerisinde bazı problemler yaşıyordum çok fazla küfür kullandım. Her yere saldırdım” açıklamalarında bulundu. Yarışmada ise sonuna kadar kalacağını düşünen Uğur, sonrasında ise gözyaşlarına boğuldu.

Kendisinin agresif bir yapıya sahip olduğunu belirten Uğur, “o insanların tanımış olduğu Uğur kesinlikle ben değilim. Dediğim gibi o paylaşımları yaptığım zamanlarda aile içerisinde pek çok sorunlar yaşıyordum. O yüzden benimde psikolojik durumum fazla iyi değildi. Uzaktan yakından alakam yok” açıklamalarında bulundu.

Diskalifiye Oldu


Milyonların izlediği yarışma programında diskalifiye şoku yaşanıyor. Yarışmacının karar sonrasında yapmış olduğu açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada konu ile ilgili izleyiciler ikiye bölündü. Bir kısmı Uğur’un haklı olduğunu dile getirirken bir kısmı ise kararın son derece doğru olduğunu belirttiler. Konu oldukça dallanıp budaklanarak günün en fazla konuşulan olayı oldu ve sosyal medya da TT olmayı başardı. Konuyla ilgili Acun tarafından ise bir açıklama halen yapılmadı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış