23 Ekim 2021 11:02 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:56

Dolandırıcıların Son Yaptığı Pes Dedirtti! Para Karşılığında Cinsel Tacizi Bahane Etti! Tüm Detaylar...

Dolandırıcıların Son Yaptığı Pes Dedirtti! Para Karşılığında Cinsel Tacizi Bahane Etti! Tüm Detaylar...

Son zamanlarda büyük bir artış gösteren dolandırıcılık işi başka bir seviyeye yükseldi. İzmir de ikamet eden Tunahan K. (25) isimli kişiyi sosyal medya üzerinden yaşı küçük olan bir kişiyle cinsellik üzerinde konuştuğu ve karşılıklı olarak özel fotoğraflar paylaşıldığına dair şikayet edilmişdi. Şikayet dilekçesini yazan şahıs kendini arabulucu olarak tanıtarak Tunahan K.'den 10 bin TL tutarında para istedi. Fakat Tunahan K.'nin avukatı durumu zamanında fark ederek dolandırıcı şahısa suç duyurusu

İzmir'de yaşayan Tunahan K. isimli kişi iş yerinde tekstil ürünleri satışı yaparak geçimini sağlıyor. Kısa bir süre önce sosyal medya üzerinden bir kadınla sohbet etmeye başlayan Tunahan K. özel fotoğrafların da yer aldığı sohbetteki kişinin yaşının 13 olduğunu ifade etti. Bu olay üzerine bir haftadır görüştüğü kişiyle iletişimi tamamen kesen Tunahan K. 13 yaşındaki konuştuğu kişiyi engelledi. Aradan geçen kısa bir süre sonra WhatsApp üzerinden Tunahan K.'ye ulaşan arabulucu vereceği IBAN numarasına 10 TL atmasını aksi halde şikayetçi olacağını ifade etti.

Tüm denilenleri yapan Tunahan K. parayı göndermeden önce bir arkadaşının tavsiyesi üzerine avukatıyla konuştu. Avukatı ile bir araya gelen Tunahan K. WhatsApp üzerinden gönderilen evrakların sahte olduğunu tespi etti. Evrakta bulunan imza sahibi avukatın ise olayla bir alakası olmadığını imzadan kendisinin bile haberi olmadığı ortaya çıktı. Son anda dolandırılmaktan kurtulan Tunahan K. dolandırıcılara suç duyurusunda bulundu.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış