24 Ekim 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:55

Şok Gerçekler Ortaya Çıktı! Özcan Deniz Sosyal Medyada Linç Edildi! Artık İnsan İçine Çıkamaz!

Şok Gerçekler Ortaya Çıktı! Özcan Deniz Sosyal Medyada Linç Edildi! Artık İnsan İçine Çıkamaz!

Son dönemde magazin dünyasına konu olan Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasında gerilim sürüyor. Boşanma kararı alan çift çocuklarının velayeti konusunda anlaşmazlık yaşıyor. En son ortaya çıkan tokat videosundan sonra bakalım neler oldu!

Şarkıcı Özcan Deniz 3 yıllık evli eşi Feyza Aktan ile daha önce boşanma kararı alarak yollarını ayırmıştı. Fakat Özcan Deniz oğlunun eski eşi Feyza Aktan tarafından şiddet gördüğü iddialarında bulundu. Özcan Deniz oğlunun velayetini almak için kanuna başvurarak velayetin kendisine verilmesini talep etti. Fakat olaylar burada son bulmadı. Sosyal medya ve basın kuruluşlarına düşen bir video adeta şok etkisi yarattı. Yayınlanan videoda Özcan Deniz eski eşinin evine gidiyor ve konuşmak istiyor fakat Feyza Aktan Özcan Denize tokat atıp, kıyafetlerini yırtıyor. 

İddialar Ne Peki?

Özcan Deniz birkaç zamandır çocuğunun okula gitmediği ile ilgili  bazı haberler alması üzerine eski eşinin evine gidiyor ve hiç hoş karşılanmıyor. Deniz ve Feyza Aktan arasında gerginlik büyüyor ve şiddete dönüşüyor. Feyza Aktan görüntülere göre tokat atıyor. Özcan Deniz olay sonrası bir karakola giderek eski eşi hakkında suç duyurusunda bulunuyor. O bölgede bulunan güvenlik kameraları ise o anları kayıt altına alıyor. 

İşin Şaşkınlık Yaratan Kısmı! 

Yayınlanan videolarda Özcan Deniz’in ‘çocuğa vurma’ sözleri duyulurken, eski eşinin ise ‘kameraların önünde neyin şovunu yapıyorsun’ sözleri şaşkınlık yaratıyor. Bunun üzerine sosyal medya üzerinden Özcan Denize cephe alan taraf, olumsuz yorumlar ve küfürler yağdırıyor. Tüm bu olayların sahte olduğunu, Özcan Deniz'in oyunculuk peşinde olduğu iddia ediliyor.  Bu konu hakkında açıklama yapacağını belirten Aktan, pişman değilim diyerek yanıt verdi. Özcan Deniz ise oğlu ile fotoğraf paylaşarak sen kredi kartı değilsin sözleri ile gündeme girdi. 

Mahkeme Sonucu Ne Oldu?

İki tarafta velayet davası için tüm delillerini sundular. Mahkeme aralık ayına ertelendi. Eğer tekrar erteleme olmaz ve deliller yeterli bulunursa aralık ayında velayet davası sonuçlanacak. Özcan Deniz ve Feyza Aktan kadar olay hakkında bilgisi olan izleyiciler tarafında da merakla bekleniyor. Mahkeme nedeniyle bazı olaylar gizli tutulurken Feyza Aktan'ın en kısa zamanda açıklama yapması bekleniyor. Bir açıklaması ile Özcan Deniz ile olan görüntüleri hakkında açıklamada bulunacağını söylemişti. Feyza Aktan'ın açıklaması için takipte kalın. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış