24 Ekim 2021 10:27 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:55

Songül Karlı Gelinim Mutfakta'dan Kovuldu! Program Yine Sunucu Değiştirdi! Gözlerinize İnanamayacaksınız!

Songül Karlı Gelinim Mutfakta'dan Kovuldu! Program Yine Sunucu Değiştirdi! Gözlerinize İnanamayacaksınız!

Kanal D ekranlarında yayın yapan gündüz kuşağı yarışma programı Gelinim Mutfakta şok gelişmeler ile izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Yarışma sunucusu Songül Karlı yerine programa yeni bir sunucu gelmesine karar verildi.

Kanal D ekranlarında yayın yapan gündüz kuşağı yarışma programı Gelinim Mutfakta birçok kişi tarafından merakla takip ediliyor. Yemek programlarına yeni bir soluk getiren yarışmada olaylar bitmiyor. Kayınvalide ve gelinlerin kıyasıya mücadele ettiği yemek yarışmasında herkes büyük ödül için yarışıyor. Elemeleri geçip finale kalan yarışmacılar büyü ödülün sahibi olarak hayallerine kavuşuyor. Programda gelinler belirli bir zaman dilimi içinde yemekleri hazırlıyor kayınvalideler ise hangi tabağın gelinlerine ait olduğunu bulmaya çalışırken puanlama yapıyor. Keyifli ve eğlenceli bir program olan Gelinim mutfakta çeşitli konseptlerle izleyiciyi kendisine çekmeyi başarıyor. 

Yeni Sunucusu Kim?

Daha önce birçok kez sunucu değişikliği yapılan programda yine yeni hadiseler yaşandı. Yarışmanın ilk sunucusu Fatih Ürek'ti. Fatih Ürek bir süre yarışmanın sunuculuğunu yapmış daha sonra ayrılmıştı. Fatih Ürek'ten sonra, yarışmaya sunucu olarak Seda Sayan katıldı. Şarkıcı Demet Akalın ise yoğun iş hayatı nedeniyle sunuculuğu bırakmak zorunda kaldığını açıkladı. Son dönemde Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu Songül Karlı yapıyordu ve oldukça ilgi ile karşılandı. Kendisine sosyal medya üzerinden övgüler yağdırılırken, yarışmanın fragmanı yayınlanması ile herkes şoka uğradı. Songül Karlı yerine başka bir sunucu vardı. Gelinin Mutfakta yarışmasının sürekli olarak sunucu değiştirilmesine isyan eden izleyiciler ateş püskürdü! Yeni sunucunun ise Safiye Soyman olmasına karar verildi. Songül Karlı'nın programdan kovulduğu iddiaları ile sosyal medya çalkalanırken, Gelinim Mutfakta yarışmasından bir açıklama geldi. Açıklama yarışma programını sevenleri üzdü. Songül Karlı programla olan ilişkisini kesmiş, sunuculuk yollarını ayırmıştı. Nedeni ise programın farklı bir formata geçmesi. İşte yeni Gelinim Mutfakta yarışma formatı! Artık yarışma bu şekilde sunulacak.

Programda Yeni Format

Gelinim Mutfakta yarışması programda yeni bir formata geçtiğini açıkladı. Artık her hafta yarışmanın sunuculuğunu farklı bir isim yapacak. Bu hafta gelecek olan kişi ise Safiye Soyman olarak belirlendi. Önümüzdeki hafta gelecek olan sunucu henüz belli olmasa da ilerleyen zamanlarda fragman ile duyurulacaktır. Yine aynı tarih ve saatte Gelinim Mutfakta Kanal D ekranlarda izleyici ile buluşmak üzere hazırlanacak.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış