24 Ekim 2021 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:55

Son Yaz Dizisi Oyuncusu Birce Akalay'dan Önemli Bir İtiraf Geldi! Tutku Olmazsa Olmaz! Sosyal Medya Bunu Konuşuyor

Son Yaz Dizisi Oyuncusu Birce Akalay'dan Önemli Bir İtiraf Geldi! Tutku Olmazsa Olmaz! Sosyal Medya Bunu Konuşuyor

Ekranların aranılan yüzü güzel oyuncu Birce Akalay, Hakan Gence'nin Sıkı Muhabbet Programına konuk oldu. Hayli içten bir şekilde hayatı ile ilgili açıklamalarda bulunan Birce Akalay oyunculuk kariyeri ile ilgili de sorulara yanıt verdi.

Ekranların aranılan yüzü güzel oyuncu Birce Akalay, Hakan Gence'nin Sıkı Muhabbet Programına konuk oldu. Hayli içten bir şekilde hayatı ile ilgili açıklamalarda bulunan Birce Akalay oyunculuk kariyeri ile ilgili de sorulara yanıt verdi. Son Yaz dizisine yeni sezonunda dahil olan güzel oyuncunun bu projesi de uzun soluklu olmadı.

Yeni sezonunun reytingleri iyi gelmeyen Son Yaz dizisi geçen cumartesi ekran yolculuğunu tamamlamıştı. Son iki projesi kısa süren Birce Akalay, Hürriyet yazarı Hakan Gence'nin Youtube kanalında yer alan 'Sıkı Muhabbet Programına' özel açıklamalarda bulundu.

Samimi Açıklamalar Yaptı


Güzel oyuncu hayatıyla ilgili samimi bir şekilde Hakan Gence'nin sorularına yanıt verdi. Hayatın, sevdikleri olmadan bir anlamı olmadığını ifade eden güzel oyuncu her anını dolu dolu yaşamayı sevdiğini de ekledi. Hayatın paylaşılmadan yaşanamayacağını belirten Birce Akalay her duygunun bir yoğunluğu olduğunu ve hepsinin de insanın doğasında yer aldığını belirtti.

Bazı duygularını uç noktalarda yaşadığını da açıklayan güzel oyuncu sinirli zamanlarında ağlayarak tepkisini ortaya koyduğunu da samimi bir şekilde itiraf etti. Özel hayatıyla ilgilide samimi açıklamalarda bulunan oyuncu yaşadığı ilişkilerinden pişman olmadığını ve hepsinin kendisini tamamladığını ifade etti. Tutkunun bir ilişkide olması gerektiğini savunan Birce Akalay centilmenlik kavramını da çok beğendiğini açıkladı. 

Son İki Dizisi Uzun Soluklu Olmadı


Son Yaz'ın ikinci sezonuna Sare karakteri ile dahil olan Birce Akalay'ın bu dizisi de pek uzun soluklu olmadı. Reytingleri beklentiyi karşılamayan Son Yaz dizisi geçen cumartesi ekranlara gelen bölümüyle final yaptı.

Birce Akalay Son Yaz dizisinden öncede Star TV'de yayınlanan Babil dizisinde yer alıyordu. İlk başlarda iyi giden yapım daha sonra isteneni veremeyince final yapmak zorunda kalmıştı.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış