25 Ekim 2021 10:25 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:52

Olayın Aslı Çok Başkaymış! Fahriye Evcen Kıskançlıktan Çıldırdı! Özçivit'i İzlemek İçin Evine Kamera Yerleştirdi!

Olayın Aslı Çok Başkaymış! Fahriye Evcen Kıskançlıktan Çıldırdı! Özçivit'i İzlemek İçin Evine Kamera Yerleştirdi!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen parmakla gösterilen örnek çiftler arasında yer alıyor. Fakat son olay herkese pes dedirtti. Kimse böyle bir şeyi beklemezdi. Evcen'in eve kamera taktırmak istemesi herkesi şok etti. İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen parmakla gösterilen örnek çiftler arasında yer alıyor. Oğulları Karan ile çekirdek aile, sosyal medya üzerinden de ilgi ile takip ediliyor. Evcen, oğlu Karan'a olan hamilelik döneminde ve doğum sonrası, bebeği ile ilgilenmek istemesi nedeniyle uzun süre boyunca setten uzak kaldı. Adeta efsane geri döndü diyen Evcen, tüm ışığı ile sahneleri aydınlatmak üzere yeni bir projeyi izleyicilere duyurdu. TRT1 ekranlarında 8 Kasım tarihinde yayınlanacak olan Alparslan dizisinde Fahriye Evcen'i güçlü kadın karakter olarak göreceğiz.

Tüm hızıyla hazırlıklara başlayan Evcen at binme, kılıç tutma, dövüş gibi eğitimler alarak yeni dizi için hazırlandı. Bu süre içerisinde eşine destek olan ve oğlu ile ilgilenen Burak Özçivit herkes tarafından takdir edildi. Güzel oyuncu dizi setinden fotoğraf paylaşımını da ihmal etmeyerek, takipçilerini merakta bırakmadı. İlk fragmanı yayınlanan TRT1 kanalının yeni dizisi Fahriye Evcen ve diğer profesyonel oyuncular ile harika işler çıkaracak gibi görünüyor.

Eşini İzlemek İçin Kamera Taktırdı

Fahriye Evcen geçtiğimiz günlerde kameralara yakalandı. Elinde güvenlik şirketi kartı görülmesi kimsenin gözünden kaçmadı. Sosyal medya üzerinde duyulan bazı bilgilere göre Fahriye Evcen'in eşi Burak Özçivit'i kıskandığı için eve kamera yerleştirmek istediği duyuldu. Şaşkına çeviren bu haber sevenlerini şoke etti. Muhabirlerin sorusuna yanıt vermeyen Evcen sadece gülümseyerek bulunduğu yerden çıkmakla yetindi.

İşin Aslı Ortaya Çıktı

Fahriye Evcen çekimler nedeniyle uzun süre evde olamayacağı için oğlu Karan ile görüşemeyecek. Daha önce birçok kez dadı değiştiren çift bu kez işini sağlama almak istiyor gibi görünüyor. Oğlu Karan büyüyene kadar hep yanında olan Evcen, iş için evde olamadığı zamanlar oğlunu görmek istediğinde kameralar aracılığı ile özlem giderecek hem de Karan'ın nasıl olduğunu takip ederek içi rahat edecek. Daha önce yapılan bir haberde çiftin, dadı için aylık ödediği miktar dudak uçuklatmıştı. 8500 TL olarak medyaya sızan bu miktar, günlerce sosyal medya üzerinden konuşularak tartışılmıştı. Şimdi ise Karan'a gelecek yeni dadı fiyatını ise herkes tarafından çok  merak ediliyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış