25 Ekim 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:52

Serdar Ortaçtan Şok Hareket! Konserde Seyirci Önünde Öyle Bir şey Yaptı Ki! Görenler Utancından Kızardı!

Serdar Ortaçtan Şok Hareket! Konserde Seyirci Önünde Öyle Bir şey Yaptı Ki! Görenler Utancından Kızardı!

Herkes tarafından sevilen ve akılda kalıcı pop şarkıları ile tanınan Serdar Ortaç konser sırasında öyle bir şey yaptı ki görenler utancından kıpkırmızı kesildi. Serdar Ortaç bu hareketi ile magazin dünyasında daha çok konuşulacak gibi duruyor. İşte Ortaç'ın şok hareketi!

Pop dünyasının sevilen isimlerinden olan Serdar Ortaç, daha çok akılda kalıcı olan şarkıları ile pop dünyasını resmen sallıyor. Karabiberim şarkısı ile 1994 yılında ünü artmıştı. Neredeyse herkes klibindeki göbekten zeytin yeme furyasını hatırlar. Yıllar geçse bile bu görüntü silinmeyen şekilde hafızalara kazıyan isim ,daha sonra yaz yağmuru gibi şarkılar çıkararak en çok dinlenen isimler arasında girmeyi başardı. Günümüzde ise hala popülerliğini kaybetmeyen Ortaç zaman zaman şansız aşk hayatı ile gündeme gelse bile şarkıları ile hem eğlendiriyor hem üzüyor. Genelde pop şarkı yapmayı seven Ortaç, yasakların kalması ile artık konserlerine diğer sanatçılar gibi başlamış durumda. En son çıktığı konserde bazı olaylar yaşansa da konsere gelen herkes Serdar Ortaç şarkıları ile coştu. Pop müzik ve dansçıların eşliğinde eğlenenler şarkılara eşlik etmeyi de unutmadı. 

Aşk Hayatında 

Chloe ile aşk yaşayan ve evlenen Ortaç ayrılık sonrası nafakasını ödeyemediği için evine haciz geldiği iddialarında bulunmuştu. 700 bin TL nafaka parası ödediğini ve borçları olduğunu söyleyen Ortaç, magazin dünyasında bu olayları ile çok konuşulmuştu. Çocuk ister miydin sorusuna sert yanıt vererek yaptığı bazı kadın hakları konuşmaları sebebi ile oldukça kınanmıştı. Şuan konserlere başlayan ve yaşadığı kötü günleri geride bırakmaya çalışan sanatçı bu kez aşk hayatı ile değil, verdiği bir konserinde yaptığı hareket ile konuşulacak. İrem Derici'nin de bulunduğu konserde o anlar kaydedildi. Sahneye çıkan İrem Dericiye sorulan aşk dedikodularına yanıt vermeyerek konsere şarkı dinlemeye geldiğini söyledi. 

Konserde Şok Olay

Ortaç konser için Cemil Topuzlu sahnesinden çıktı. Ortalığı coşturan müziğin ritmine kendini kaptıran ortaç dansçıları ile dans etmeye hem de şarkı söylemeye başladı. Fakat böyle bir şeyi kimse beklemiyordu. Serdar Ortaç öyle bir hareket yaptı ki konsere gelen izleyiciler bakakaldı. O anları Ortaç'ın konserinde olan ünlü isim İrem derici kayda alarak sosyal medya adresi İnstagram üzerinden paylaştı. Ortaç dansçıları ile coşarken birden dizlerinin üzerine çöktü ve ekip arkadaşının bacaklarını okşamaya başladı. İzleyenler Serdar Ortaç ne yapıyor diye şaşkına döndü.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış