25 Ekim 2021 10:06 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:52

Haluk Levent'in Soy Adını Duyanlar Şaşkına Döndü! Haluk Levent'in Soy Adının "Acil" Olduğu Öğrenildi! İşte Tüm Detaylar...

Haluk Levent'in Soy Adını Duyanlar Şaşkına Döndü! Haluk Levent'in Soy Adının "Acil" Olduğu Öğrenildi! İşte Tüm Detaylar...

AHBAP derneğinin kurucu başkanı olan Haluk Levent ülkemizde en sevilen ünlüler arasında yerini alıyor. Ülkenin dört bir yanında yardıma muhtaç olan bireylerin yardımına koşan Haluk Levent hakkında geçtiğimiz gün şok eden bir gerçek ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinden yapılan acil ibareleri ise yaptığı yardımlar ile bağdaştırılırken Haluk Levent'in soy adının "Acil" olduğunu öğrenenler ise şaşkınlığına engel olamadı.

Şarkıcı ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent'in soyadıyla ilgili detay hayranlarını şaşırttı.

YARDIMLARLA İLGİLİ SANILIYORDU
Levent'in Instagram hesabındaki 'halukleventacil' kullanıcı adını görenler yardımlarla ilgili sanıyordu. Ünlü şarkıcının soyadının gerçekten Acil olduğu öğrenildi. Hayranları bu detay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Sosyal medyadaki bir kullanıcı tarafından dikkat çekilen olayda, ünlü şarkıcının sosyal medya hesabındaki "Acil" ibaresine vurgu yapıldı.

KIZININ VE KARDEŞİNİN SOYADI ORTAYA ÇIKARDI
Haluk Levent hakkındaki bilgilerde, doğum adının Haluk Acil olduğu yer alırken, kızının adı ve soyadı Ela Acil, kardeşinin ismi ise Berkant Acil olarak görülüyor.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış