25 Ekim 2021 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:52

Şişmanları Başrolde Oynatmıyorlar! Ümit Erdim Öyle Bir Söz Söyledi Ki! Sadakatsiz Dizisine de Gönderme Yaptı

Şişmanları Başrolde Oynatmıyorlar! Ümit Erdim Öyle Bir Söz Söyledi Ki! Sadakatsiz Dizisine de Gönderme Yaptı

Özcan Maviş ve Özlem Çeliğin Sadakatsiz espri formatını üstlendiği Buket Aydın'ın sunduğu format Hayat Global programında sorulan soruya karşılık eleştiride bulundu. Bu haftaki konukları Ümit Erdim ve Eser Yenenler olan programda tartışma olarak kamera önünde kilolu olmak dezavantaj mı yoksa avantaj mı sorusu tartışıldı.

Özcan Maviş ve Özlem Çeliğin Sadakatsiz espri formatını üstlendiği Buket Aydın'ın sunduğu format Hayat Global programında sorulan soruya karşılık eleştiride bulundu. Bu haftaki konukları Ümit Erdim ve Eser Yenenler olan programda tartışma olarak kamera önünde kilolu olmak dezavantaj mı yoksa avantaj mı sorusu tartışıldı. Eser Yenenler avantaj diye cevap verirken kilolu halinden kurtulan Ümit Erdem de tam tersini savundu.

Kilolu İnsanlar Daha Kalıcı Kariyere Sahip


Eser Yenenler jönlerin görselliğinin ve yeteneklerinin ne kadarını kullandıklarını gerçekleştirdiklerini düşündüklerini dile getiren Eser Yenenler %100 yeteneği ile buralara kadar geldiğini belirtti.

Sorusunun cevabı ardından Buket Aydın jönlerin yakışıklılıkları ile mi var olduklarını söylüyorsun sorusu geldi. Eser Yenerler jönler gibi bön bön bakamayacağını yoksa gülme krizine gireceğini söyledi. Jönler için ise bön bön değil jön jön bakıyorlar diye cevap verdi.  

Kilolarımla İlgili Sorulara Berfu Sinirlenebilir


Sosyal medyadaki eleştiriler ile ilgili eşinin Eser Yenerlerin kilo vermesini isteyip istemediği sorusuyla ilgilide; eşi Berfunun bu tür sorulardan nefret ettiğini ve kiloları ile ilgili zayıf ya da kilolu önemsemediğini belirtti.

Ümit Erdem gibi ameliyat olup kilo vermeyi düşündün mü sorusuna; doktorların kendisini gözleri ile ameliyat ettiğini böyle konulara Berfunun yönlendirmesi sayesinde girmediğini söyledi. 

Ümit Kilolu Hali İle Daha Çok İş Yapacaktı


Programda birlikte katılan meslektaşı Ümit için kilolu olsaydı daha çok iş yapacağını sevilen rollerin de şişman oyuncular için daha avantajlı olduğunu söyledi.  Ümit'in ise kilolu olarak daha mutsuz olacağını belirtti.

Çağatay ve Kıvanç'ın İşi Zor


Farklı karakter olarak ekrana çıkanların işlerinin zor olduğunu belirten Eser Yenenler,  Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'un büyük sınav vermesi gerektiği ve işlerinin zor olduğunu söylediği görüldü.

Programda İnstagram ile ilgili paylaşım yorumlarında birinin yürüyen margarin dediğini ve bu lafa çok üzüldüğünü belirtti.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış