26 Ekim 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:51

Bu Hareket Kardeşlerim Dizisini Bitirdi! Böyle Giderse Yakında Final Yapacak! Dizide Öyle Bir Değişiklik Yapıldı Ki!

Bu Hareket Kardeşlerim Dizisini Bitirdi! Böyle Giderse Yakında Final Yapacak! Dizide Öyle Bir Değişiklik Yapıldı Ki!

Kardeşlerim dizisi reytingleri yükseltmek için bir hamle yaptı istedikleri gibi olmadı. Dizide öyle bir değişiklik yapıldı ki görenler isyan etti. Dağ gibi büyüyen tepkiler reytinglerin düşmesine neden olacak gibi duruyor. İşte Kardeşlerim dizisinden beklenmeyen o hamle!

ATV kanalında yayınlanan Kardeşlerim dizisi ilgi ile takip edilen diziler arasında yer alıyor. Birbirine sıkı sıkı tutunan dört kardeşin hikayesi herkesi derinden etkiliyor. Dizide yer alan bu dört kardeş yaşanan talihsiz bir olayla anne ve babalarını toprağa verirler. Artık kardeşlerin kendilerinden başka kimsesi yoktur. Dünyada kimsesiz kalan bu çocukların tutunacak tek dalları yine birbirleridir. Kötü olaylarda parmağı olan Akif Bey vicdanen bu durumdan rahatsız olur ve çocukların eğitimi ile ilgilenmeyi kabul eder. Kardeşleri kendi kolejine yazdırır. Zengin çocukların olduğu bu kolejde kardeşler neler yaşayacak? Kadir kardeşlerine sahip çıkabilecek mi hepsi dizinin ilerleyen bölümlerinde cevap bulacak. Serkan Birincinin yönetmen koltuğunda olduğu yapım izlenme rekorları kırarken yapılan bir değişiklik ile izleyici kitlesini kaybetti. Herkes tarafından konuşulan tatsız olay gündeme bomba etkisi ile düştü. İşte herkesin merak ettiği Kardeşlerim dizisinde yapılan beklenmedik o hareket. 

Dizide Yapılan Değişiklik

Genellikle dram ağırlıklı olan dizi genç kitle tarafından merakla takip edilirken yapılan bazı değişiklikler seyircilerin cephe almasına neden oluyor. Dizi ilk çıktığı dönemlerde izlenme rekorları kırarken, yavaş yavaş seyirci diziden kendini çekmeye başladı. Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran gibi sevilen isimlerin yer aldığı dizi yeni bir haber ile seyirciyi sarstı. Aşağı doğru çekilen reytingleri toparlamak adına yapılan bu girişim ters teperek seyircinin diziden daha fazla çekilmesini sağladı. Sosyal medya üzerinden çığ gibi büyüyen bu tepkiler negatif yorumların esiri oldu. Peki  bu kadar konuşulan ve reytinglerin düşmesine neden olacak olay ne? 

Kardeşlerim Dizisinden Beklenmeyen Hareket! 

Kardeşlerim dizisinde dizisinin yeni bölümünden yayınlanan kısa bir kesit büyük tepkilere neden oldu. Dizide yer alan Cemile karakterinin Tolga ile çift olmasına karşı çıkıldı. Dizide zaten bir sürü çift var fakat bunlara yer vermek yerine yeni çiftler yaratılıyor tartışması sosyal medya üzerinden çığ gibi büyüdü. İsyan eden izleyiciler diziyi izlemeyi bırakacaklarını belirttiler. 30 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'de ekranlarda olması beklenen dizinin reytingleri, eskiye oranla düşme yaşayacağı düşünülüyor. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış