25 Ekim 2021 21:18 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:51

Milli Yol Hareketi Parti Oluyor! Tarih Sonunda Belli Oldu! Merakla Beklenen Gün Geldi!

Milli Yol Hareketi Parti Oluyor! Tarih Sonunda Belli Oldu! Merakla Beklenen Gün Geldi!

BBP'den ayrılmış olanlar tarafından ortaya çıkan Milli Yol Hareketi, Kahramanmaraş şehrinde düzenlenmiş olan bir programla birlikte halkla buluştular.

Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) ayrılmış olanların oluşturmuş olduğu Milli Yol Hareketi sözcüsü Remzi Çayır, kasım ayı itibariyle Başkent Ankara'da yapılacak olan toplantıda karar çıkmasıyla birlikte partileşeceklerini ve bununla ilgili Ankara'da 5 katlı olarak tahsis ettikleri bir bina da tuttuklarını belirtti.

BBP'den ayrılmış olanlar tarafından ortaya çıkan Milli Yol Hareketi, Kahramanmaraş şehrinde düzenlenmiş olan bir programla birlikte halkla buluştular. Bir düğün salonu içerisinde yapılan programda Milli Yol Hareketi sözcüsü Remzi Çayır, sistemin değişmesi, hesap verebilen, güvenin bulunduğu bir sistemin olması gerektiğini belirtti.

"Kasım Ayında Arkadaşlarımızı Ankara'ya Çağıracağız"

Ülke yönetiminin mutlak suretle şeffaf olması gerektiğini belirten Çayır, "İlk hesap verecek olan parti bizim partimiz olacak. İnternet üzerinden para nereden geliyor, nereye harcanıyor hepsini tek tek yazacağız. Böylece halkımız da bilmiş olur. Hesap vermeyen bir yönetim kesinlikle olmaz. Allah'ın izniyle bizler, alnımız açık olarak, heybelerimiz son derece dolu yola çıkmış bulunuyoruz. Sizlerden her zaman dua, destek talep ediyoruz. Allah nasip ederse arkadaşlarımızı kasım ayı içerisinde Ankara şehrimizde toplayacağız. Partileşme kararı ile birlikte çıktığında da zaman kaybı olmadan partileşeceğiz. Şu an Ankara şehrimizde 5 katlı yer tutmuş bulunuyoruz" dedi.

"Muhsin Başkanın Yolculuğunu Tamamlamak Bize Farz"


Bugüne dek 60 kadar il ziyaret ettiklerini ve gittikleri her yerde büyük bir ilgi ile karşılaştıklarını belirten Remzi Çayır, şu şekilde devam etti:

"Milletimiz mertliğe, dürüstlüğe, adalete, insanlığa susamış bulunuyor. Milletimiz 'Birisi gelse de bir gerçeği belirtse ve gerçeği bu insanlarla buluştursa. İşte o kişiler biziz. Umutsuzluğa hiçbir zaman gerek yok. Tayyip Erdoğan’dan sonra ne mi olacak? Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları burada. Muhsin Yazıcıoğlu hikayesi var. Muhsin Yazıcıoğlu 'Bir rüyam var, bir hayalim var' şeklinde konuştuğu zaman bir yolculuğu bulunuyordu, o yolculuğu bitirmek üzerimize farz. İdeallerimiz için çalışacağız. Hiç bıkmayacağız, her kim ne söylerse söylesin yolumuzu kimse kesemeyecek Allah'ın izniyle."

Etiketler

Siyaset  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış