26 Ekim 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:51

Dünyayı Kasıp Kavuran Squit Game Dizisine Türk Oyuncu Şoku! Nettflix'ten Türkiye'ye Büyük Jest!

Dünyayı Kasıp Kavuran Squit Game Dizisine Türk Oyuncu Şoku! Nettflix'ten Türkiye'ye Büyük Jest!

Tüm dünyada izlenme rekoru kıran diziye en çok ilgi yine Türk izleyicilerinden geldi. Yeni sezon için açıklama yapan dizi Türk bir oyuncunu aralarına katılacağını açıkladı. Herkesin merakla beklediği yeni sezonda gelecek isim oldukça ilgi çekici. İşte dizi ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Netflix yapımı bu dizi, tüm dünyada izlenme rekorları kırarak en çok izlenen diziler arasına katıldı.  Diziden sonra birçok Youtube kanalı bu dizi ile ilgili videolar çekmeye başladı. Adete tüm dünyada Squit Game furyası başladı. Dizinin en çok izlendiği ülkelerden biri olan Türkiye'ye Netflix jesti gecikmedi. Duyulan bazı bilgilere göre dijital film izleme platformunda yayınlanacak olan dizide Türk bir karakter yer alacak. Türkiye'yi temsile edecek olan bu isim resmen diziyi sırtlayıp götürecek. İzlemeyenler için ise dizinin konusundan kısaca bahsedelim. 

Dizinin Konusu Nedir? 

Netflix yapımı bu dizide para sorunu yaşayan bir grup insanın bir oyuna girmesi ile başlar. Oyuna katılan oyunculara, eski çocuk oyunları oynatırlar. Fakat şöyle bir şey vardır. Oyuna katılan ve kazanamayan herkes öldürülür. 6 oyunu kazanan kişiler ise para ile ödüllendirilir. Kimse oyuna zorla katılmaz fakat oyuna girenler ise oyundan sadece oy birliği ile çıkabilir. 456 kişinin katıldığı oyundan sağ çıkmak hiç kolay değildir. Squid Game kalamar oyunu anlamına gelir. Dizinin final oyunudur. Oyunun ismi Kalamar Oyunu anlamına gelir. Hayatta kalma ve gerilim dizisidir. 

Gelen Bomba İsim Kim?

Dizi için teklif götürülen ismin Haluk Bilginer olduğu öğrenildi. Netflix ile görüşme yapan Haluk Bilginer şuan için bir açıklama yapmasa da gelen kulis bilgileri teklifi kabul edeceği yönünde. Haluk Bilginer'in oyun kurucuları veya VİP üyeler arasında yer alacağı düşünülüyor. İngilizce aksanı ile herkesi büyüleyen Bilginer oyunculuk ve İngilizcesi ile herkesi etkisi altına alacak. Türk halkını sevindiren bu habere gelen yorumlar, Bilginer'in Türkiye'den Türk milletini temsil edecek en iyi isimler arasında olduğu. Merakla beklenen yeni sezona bomba gibi düşen bu haber herkesi heyecanlandırma yetti. 

Yeni Sezon Ne Zaman?

Dizinin 2 sezonu ne zaman geleceği merakla beklenirken yeni sezon tahminleri yapılmaya başlandı bile. Henüz yeni sezon tarihini açıklamayan Netflix, sadece yeni sezon onayı aldığını belirtti. Dizinin yapım senesine bakılırsa 2022 sonlarında yeni sezonun gelmesi bekleniyor. Dizinin yeni sezonunda açıktan kalan sırların hepsi çözülecek.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış