26 Ekim 2021 09:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:51

Altın Yatırımı Yapanlar Bu Ayrıntıyı Kaçırıyor! Yarı Yarıya İnme İhtimali Var Denildi ve Şu Şekilde Desteklendi!

Altın Yatırımı Yapanlar Bu Ayrıntıyı Kaçırıyor! Yarı Yarıya İnme İhtimali Var Denildi ve Şu Şekilde Desteklendi!

2021 yılı için altın fiyatlarında yükseliş hala devam ediyor. Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşanırken altın fiyatları 545 TL'yi buldu.

2021 yılı için altın fiyatlarında yükseliş hala devam ediyor. Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşanırken altın fiyatları 545 TL'yi buldu. Güne değer kazanan altın fiyatı hafta sonu işlem gününe göre 552 lira seviyesinde başlarken altın fiyatı en düşük 540 liradan, en yüksek ise 557 liradan satışa sunuldu. Ayrıca altının gram fiyatına göre de fiyatlar değişiklik göstermektedir.

Gram Altın Fiyatı Yükseliş Gerçekleştirecek mi? Gram Altın Fiyatlarında Yükseliş Devam Ediyor mu?

Son zamanlarda altın fiyatlarında yükseliş yatırımcıyı kazandırmaya devam ederken fiyatlardaki artış devam ediyor ve bu artışın hala devam edip etmeyeceği ise büyük bir merak konusu, altının gram fiyatı haftanın son işlem gününde işe başladı.

Peki ama altının kapanış fiyatı ne kadar oldu? Gram altın yükselmeye devam edecek mi? Altın fiyatları ne olacak? Gram altın fiyatı ne kadar?

Gram altın 557 lirayı buldu. Altın fiyatlarında dolar kurundaki hareketlilikle birlikte yükseliş devam ediyor. Gram altın fiyatı 557 TL sınırında iken çeyrek altın ise 890 lira seviyelerinde seyir izlemektedir. Perşembe günü 545 TL sınırında kapanan gram altının fiyatı Cuma günü ise 546 lira seviyelerinden 557 lira seviyelerine, haftanın son işlem gününde 1787 dolardan ons altın fiyatı işlem görürken kapanışta 1807 lira oldu. Gram altının yükselişi bu şekilde devam mı edecek? Amerika'da Enflasyonun yüksek kalmaya devam edeceğine dair endişeler devam ederken, küresel altın fiyatlarında da artış devam ediyor. Uzmanlar 540 lira seviyelerindeki kapanışların gelmesi halinde altının yeni fiyatının 600 lira olacağını da vurguladılar. Analizler ise dolar kurundaki yükseliş işin yurtiçindeki altın fiyatlarındaki artışı da daha fazla artıracağını, altının ons cinsinden değerinin yükseleceğini belirtti.

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış