26 Ekim 2021 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:10

Sefirin Kızı Dizisinde Parladı! Teklif Üstüne Teklif Aldı! Çocuk Oyuncu Paylaşılamıyor! Bakın Hangi Ünlü Dizi İle Anlaştı

Sefirin Kızı Dizisinde Parladı! Teklif Üstüne Teklif Aldı! Çocuk Oyuncu Paylaşılamıyor! Bakın Hangi Ünlü Dizi İle Anlaştı

Geçtiğimiz sezon pazartesi günlerinin yıldızı olan sefirin kızı adlı dizi büyük bir hayran kitlesine sahipti. Bunda hiç şüphesiz oyuncuların büyük bir payı sahip. Neslihan Atagül'ün başrol olduğu dizide Nare rolü ile adeta kalplere dokunmuştu.

Geçtiğimiz sezon Pazartesi günlerinin yıldızı olan Sefirin Kızı adlı dizi büyük bir hayran kitlesine sahipti. Bunda hiç şüphesiz oyuncuların büyük bir payı sahip. Neslihan Atagül'ün başrol olduğu dizide Nare rolü ile adeta kalplere dokunmuştu. 

Başrol oyuncuları olarak yer alan Nare ile Sancar'ın kızı Melek ise Neslihan Hanıma benzerliği ile dikkat çekmekteydi. Melek isimli Beren Gençalp başarılı çocuk oyuncu olarak hafızalarda kalmıştı.

Bu başarısının bir meyvesi olarak yeni yollar açılmasına vesile oldu. Beren Gençalp için FOX TV aracılığı ile yayınlanacak olan başrolü Hazal Kaya'nın yaptığı '' Misafir' adlı dizide çocuk oyuncu olarak yerini aldı. 

Beren Gençalp Güçlü İsimler İle Yoluna Devam Edecek 


FOX'ta bir süredir heyecan ile beklediğimiz Misafir adlı dizi 4 Kasım Perşembe günü yayın hayatına girecek. Başrolünü Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un yapması ise fragmandan da belli olacağı üzere gümbür gümbür geldiğini gösteriyor.

Çocuk oyuncuların sevimliliği ise diğer bir detay. Beren Gençalp gerek sevimliliği gerek oyunculuğu olsun gözlere direk çarpan husus oluyor.

Beren'in Hazal Kaya Ve Buğra Gülsoy İle Çalışması Şans Mı?

 
Beren Gençalp'in, başarılı oyuncular kadrosunda, yıllarını bu işe vermiş insanların yanında olması büyük şans. Neden mi büyük şans? 10 yaşında bir çocuk oyuncu ilk adımlarını başarılı insanların olduğu ortamlarda atıyor. Yıldız olma yolunda emin bir şekilde gitmesine katkı sağlayacaktır. 

Çocukluktan gençliğe belki de uzanacak olması ve başarılı kimliklerin yanında ön planda olması daha çok dikkat çekmesini sağlayacak ve bu durum önünü açmasına yardımcı olacaktır. 

Peki dizide nasıl olacak dersiniz? Gece rolü ile dizide yer alan Beren'in, Güneş rolü ile Hazal Kaya uyumu şimdiden ön planda bizi heyecan dolu Gece-Güneş uyumu bekliyor. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış