26 Ekim 2021 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:10

Ekranların Sevilen Dizisi Kalp Yarasından Reytingleri Yükseltecek Yeni Karar! Bakalım Bu Karar Diziyi Nasıl Etkileyecek

Ekranların Sevilen Dizisi Kalp Yarasından Reytingleri Yükseltecek Yeni Karar! Bakalım Bu Karar Diziyi Nasıl Etkileyecek

Severek takip edilen Kalp Yarası dizisi hikâyesinde yaşanan bir takım sıkıntılar sebebiyle son zamanlarda bir miktar reyting düşüşü göstererek başarısını gölgelemişti. Fakat yeni bölümler ile ilgili yeni gelişmeler açıklandı.

Severek takip edilen Kalp Yarası dizisi hikâyesinde yaşanan bir takım sıkıntılar sebebiyle son zamanlarda bir miktar reyting düşüşü göstererek başarısını gölgelemişti. Fakat yeni bölümler ile ilgili yeni gelişmeler açıklandı.

Dizideki iki ana karakter olan Ayşe ve Ferit arasında yaşanan aşkın geri döneceği yönündeki haberler dizi severler tarafından heyecanla karşılandı ve yeni bölümü merakla beklenir hale getirdi. 

Aşka Açılan Yeni Bir Sayfa


Aşkları konusunda yeni bir sayfa açmaya kararı alan Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan'ın hayat verdiği Ayşe ve Ferit karakterleri bu kez birbirlerine olan aşka sahip çıkabilecekler mi?

Yeni bölümden yayınlanan iki fragman ile verilen mesajda iki genç aşığın arasının düzelmeye başladığı sinyalleri göze çarpıyor.

Bu sinyaller Kalp Yarası severler arasında heyecan ve merak uyandırdı. Bakalım yeni bölümde bizi başka neler bekliyor gerçekten aşka tutunabilecekler mi o ise bir soru işareti.

Hamilelik Şoku


Boşanmanın getirdiği duygu yıkımı ile mücadele etmeye çalışan Ayşe karakteri henüz kendine gelememişken hamile olduğu haberiyle derinden bir sarsıntı geçiriyor. Bu hamilelik ile Ayşe Ferit'ten değil uzaklaşmak daha da yakınlık hissetmeye başlıyor.

Bu hamilelik haberinden sonra dizinin reytinglerinde bir sıçrama bekleniyor. Ayrıca dizinin seyri iki âşık arasında geçecek mutlu ve romantik anlar sebebiyle izleyicilerin ilgisini daha da çok toplayacağa benziyor.

Annesi Oynanan Kirli Oyunlara Sessiz Kalmadı


Zümrüt ise kızının kirli oyunlarına asla sessiz kalamıyor ve son hamlesiyle herkesin hayatını derinden etkiliyor. İhanetin ortaya çıkması ile hem Varoğlu ailesi hem Sancakzadeler derinden sarsılıyor.

Ayşe'nin hamile olduğunu öğrenen Hande'nin ise öfkesi gitgide büyümektedir ve Ayşe'den sonsuza dek kurtulmanın planlarını yapar. Planını ise adım adım ilerleten Yaman konağa soktuğu köstebekten ne gibi yeni bilgiler alacak tüm bunların sonucunu yeni bölümde öğreneceğiz.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış