26 Ekim 2021 21:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:10

Bir Zamanlar Çukurova Dizisindeki Kadro Eksilmesi ve Yeni Yol İzleyiciyi İsyan Ettirdi! Seyirciden Büyük Tepki Var

Bir Zamanlar Çukurova Dizisindeki Kadro Eksilmesi ve Yeni Yol İzleyiciyi İsyan Ettirdi! Seyirciden Büyük Tepki Var

Ekranların sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonda da yine ATV ekranlarında ve perşembe akşamları sadık kitlesi ile buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz üç sezonun yüksek izleyici kitlesi ve reytinglerini bu sezon yakalamayı başaramasa da yine 4. Sezonunda da yüksek izlenme sayılarına sahip.

Ekranların sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonda da yine ATV ekranlarında ve perşembe akşamları sadık kitlesi ile  buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz üç sezonun yüksek izleyici kitlesi ve reytinglerini bu sezon yakalamayı başaramasa da yine 4. Sezonunda da yüksek izlenme sayılarına sahip.

Dört sezondur devam eden bir diziye izlenme oranları gayet yüksek ve başarılı bir şekilde yoluna devam eden dizinin bu sezon final yapıp yapmayacağı ise merak konusu.

Perşembe Akşamları Herkes Bu Diziyi Seyrediyor


Perşembe akşamları ekranda oynayan Camdaki Kız ve Barbaroslar gibi yüksek beğenili ve reytingli dizilerle bu sezon aynı güne denk gelen Bir Zamanlar Çukurova kadrosundaki eksilme ve aldığı bir takım eleştirilere rağmen yoluna istikrarlı bir şekilde devam ediyor.

Dizide başrolü artık Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol Züleyha ile Hakan rolleri ile paylaşıyor. Yeni bölümlerde Züleyha ile Hakan arasındaki giderek alevlenen aşk kıvılcımları seyircinin gözüne daha çok batmaya başladı. 


Seyirciden Tepki Var


Dizinin ana karakteri konumuna gelen Hilal Altınbileğin hayat verdiği Züleyha karakterinin Yılmaz ve Demir aşklarından sonra Hakan ile bu kadar çabuk yakınlaşması seyirci tarafından onaylanmıyor ve seyirci yorumlarına bakılırsa çokça eleştiriliyor.

Fakat senaristler bu iki karakterin yakınlaşmasını sezon sonuna kadar sürdürmeyi planlıyor. Dizinin ahlak noktasında da sıkıntılar olduğu da diziyi sevenler  tarafından yapılan yorumlar arasında yer alıyor.

Gidişat Değişecek Gibi Durmuyor 


Diziye yapılan yorumları senaristlerinin de gördüğü muhakkak fakat güzel giden gidişatının ardından 3. Sezon sonunda kadrosunda olan eksilmeler sonrası dizinin bir süre daha bu çizgide devam edeceği düşünülüyor.

Dizinin 28 Ekim Perşembe günü 110. Bölümü yayınlanacak ve bu bölümde bakalım Züleyha ve Hakan arasında neler olacak.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış