27 Ekim 2021 12:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:09

Diriliş Ertuğrul Dizisinin Artuk Bey' inden Üzücü Haber! Ayberk Pekcan Hastaneye Kaldırıldı! İşte Son Durumu

Diriliş Ertuğrul Dizisinin Artuk Bey' inden Üzücü Haber! Ayberk Pekcan Hastaneye Kaldırıldı! İşte Son Durumu

5 sezon boyunca ekranlarda fırtına gibi esen Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen karakteri Artuk bey yani Ayberk Pekcan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile sevenlerini üzdü.

5 sezon boyunca ekranlarda fırtına gibi esen Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen karakteri  Artuk bey yani Ayberk Pekcan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile sevenlerini üzdü.

2014 yılında yayınlanmaya başlayan ve TRT 1 ekranlarında çok sevilen Diriliş Ertuğrul dizisine 2015 yılında katılan ve final bölümüne kadar rolüne devam eden Ayberk Pekcan, kötü haberi sevenlerine sosyal medyadan duyurdu. Küçük bir rahatsızlık sebebi ile hastaneye giden Ayberk Pekcan, hastalığının çok ciddi olduğunu öğrendi.

Ayberk Pekcan Kimdir?

1970 Mersin'de dünyaya gelen ünlü oyuncu televizyon dünyasına Talat karakteri ile Çiçek Taksi dizisinin bir parçası olarak giriş yaptı. Ancak ismini 2005 yılında yayınlanan Ihlamurlar Altında dizisi ile duyuran usta oyuncu daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu, Poyraz Karayel, Bir Aşk Hikayesi, Keşanlı Ali Destanı, Yaprak Dökümü gibi dizilerde de rol aldı. Ayrıca Mustang, Kış Uykusu, Aşk Ve Devrim, Ali'nin Sekiz Günü gibi sinema filmlerinde yer alan Ayberk Pekcan 2015 yılında katıldığı Diriliş Ertuğrul dizinde adından çok söz ettirdi.  Artuk Bey karakteri ile gönüllerde taht kuran usta oyuncu uzun zamandır kameralardan uzakta idi.

Ayberk Pekcan'ın Üzücü Hastalığı

Aşk Ve Devrim, Kış Uykusu, Saç gibi filmlerden en iyi erkek oyuncu ve en iyi yardımcı erkek oyuncu ödüllerinin sahibi olan Ayberk Pekcan, bir süre önce sırt ağrısı şikayeti ile hastaneye gitti. 51 yaşındaki usta oyuncu yapılan tetkikler sonucunda akciğer kanserine yakalandığını ve urun karaciğer ve böbrek üstü bezlerine sirayet ettiğini açıkladı.

Sevenlerinden Dua Etmelerini İstedi!

Tedavi süreci içerisinde kemoterapiye başlanıldığını ve bu süreçte ailesinin ve sevdiklerinin kendisini yalnız bırakmadığını duyuran sanatçı, kendisini sevenlere seslenerek dua etmelerini rica ettiğini söyledi. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış