27 Ekim 2021 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:09

Ne Kurtlar Vadisi, Ne Teşkilat! ATV de Bir Osman Sınav Yapımı Yalnız Kurt Geliyor! Oyuncular Şaşırtacak

Ne Kurtlar Vadisi, Ne Teşkilat! ATV de Bir Osman Sınav Yapımı Yalnız Kurt Geliyor! Oyuncular Şaşırtacak

ATV televizyonu bir Osman Sınav yapımıyla izlenmesini katlamayı amaçlıyor. Yalnız Kurt adli yapım, dizi severleri ekrana kilitleyecek. Öyle orijinal ve soluk soluğa izlenecek bir yapım ki, tıpkı Kurtlar vadisi gibi birçok eserinde olduğu gibi Yalnız Kurt dizisinde de Osman Sınav farkını göreceksiniz. Tüyler ürpertecek dizi seyirciyle buluşacağı günü bekliyor.

ATV televizyonu bir Osman Sınav yapımıyla izlenmesini katlamayı amaçlıyor. Yalnız Kurt adli yapım, dizi severleri ekrana kilitleyecek. Öyle orijinal ve soluk soluğa izlenecek bir yapım ki, tıpkı Kurtlar vadisi gibi birçok eserinde olduğu gibi Yalnız Kurt dizisinde de Osman Sınav farkını göreceksiniz. Tüyler ürpertecek dizi seyirciyle buluşacağı günü bekliyor.

Osman Sınav, iyi bir yönetmen olmanın yanında  aynı zamanda iyi bir yapımcı olarak televizyon sektöründe çok konuşulan, izlenilen reyting rekorları kiran projelerle adı sık sık anılan bir isim oldu. Sektörde Osman Sınav imzalı her iş izlenmeden değer gören kaliteli yapım olarak bilinen iştir algısı oluştu. Denilebilir ki Osman Sınav bir etiket bir marka oldu. İzlenilesi bir iş çıkarmak için Osman Sınav in eli projeye değmeli denilebilir.

Yalnız Kurt 


ATV de Osman Sınav yapımı yeni bir dizi başlıyor. Dizinin adı Yalnız Kurt olarak biliniyor. Dizinin hikâyesi ve oyuncu kadrosu büyük merak konusuyken, meraklıları tarafından  her gün öğrenilen yeni bir bilgi ile doluyoruz.

Dizinin adinin verildiği Yalnız Kurt karakterine hayat verecek isim Hasan Denizyaran olarak biliniyor. Dizinin çıkmasına çok olmasa da Osman Sınav hazırlıklara tam gaz devam ediyor. Dizide rol alacak başka bir isim de Davut karakteri ile Cihan Ünal oluyor.

Dizideki Diğer Emekçiler 


Başrol oyuncusunun Hasan Denizyaran olarak belirlendiği Yalnız Kurt  dizisinin diğer emektarları içinde birçok isimle masaya oturuldu. Hikâye yazarlığını Alper Eze ile Murat Koca nın yaptığı dizi çok etkileyici bir yapım olacak diye konuşuluyor. Yine edinilen bilgiler arasında Yalnız Kurt dizisinin yönetmeni koltuğunda Çağatay Tosun oturacağı duyumu var.

Yalnız Kurt fenomen olacak, geniş fan kulüplerinin olması yüksek ihtimal olarak görülen dizinin hikayesine bir göz atalım; Adinin Golyat olduğu çok etkili küresel bir gücün kontrollü olarak yaptığı şeyleri ve ayni zamanda Golyat in yaptıklarına karşı verilen mücadeleyi anlatan Yalnız Kurt günümüzdeki bir çok olaya da ışık tutabilecek mahiyette

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış