27 Ekim 2021 12:26 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:09

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Senaryo Değiştiriyor! Monotonluktan Çıkıyor ve Yepyeni Bir Dizi Olarak Karşımıza Gelecek

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Senaryo Değiştiriyor! Monotonluktan Çıkıyor ve Yepyeni Bir Dizi Olarak Karşımıza Gelecek

Yıllara meydan okuyan ve 200. bölümü merakla beklenen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yepyeni senaryo ve ekiple karşımıza gelecek. Detaylar haberimizde

ATV Ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her yayınlandığı bölümde reytingleri alt üst etmeyi başardı. 199 Bölümü geride bırakan dizi 200. Bölüm için gün sayıyordu fakat Salı günü dizi anlatacağımız nedenlerden dolayı ekrana gelmedi. Yayınlanan fragmanda bir çok heyecanlı gelişme seyircileri oldukça heyecanlandırdı. Özellikle İlyas'ın vurulma sahnesi ve başından vuruluyor olması seyircileri şaşkına çevirdi.

SON 3 SEZONDUR HEYECAN AZALDI AYNI ŞEYLER DİZİDE DÖNÜP DURDU

Bildiğiniz gibi dizinin ilk başlarda yapımcılığını Raci Şaşmaz üstleniyordu. Fakat Raci Şaşmaz maddi sıkıntılardan dolayı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımcılığını 124, bölümden itibaren ATV İç yapımlara devretmek zorunda kaldı. Dizi iç yapımlara geçtikten sonra aksiyon ve farklı konuların yer alması bir nebze azaldı.

KÖTÜ ADAM ÇIKIYOR, HIZIR VURUYOR SONRA YİNE KÖTÜ ADAM ÇIKIYOR

Dizide genel anlamda konu şu temada işlenmeye başlanmıştı : Kötü adam çıkıyor, Hızır kötü adamın gözünün içine bakıp seni öldürecem diyor. Sonrasında savaş başlıyor ve kötü adam ölüyor. Daha sonra yine aynı olaylar aynı şekilde olmaya devam ediyor. Ayrıca dizide aksiyondan çok konuşma sahnelerinin olması seyirciyi oldukça sıkmış durumda. Bu da yetmezmiş gibi kadınlarda artık operasyonlar hakkında baya bir yorum yapmaya başladı. Normalde her şey kadınlardan habersiz yapılırdı.

YAPIMCI DEĞİŞTİ, SENARYONUN DEĞİŞMESİ AN MESELESİ

Bildiğiniz gibi bu hafta yayınlanması gereken dizi yayınlanmadı. Sebebi ise oldukça ilgi çekici gözüküyor zira senaryo baştan sona değişebilir. Sebebini anlatacak olursak 124. Bölümde ATV İç yapımların aldığı yapımcılık ünvanını yaptığı projeler ile adından söz ettirmeyi başaran Bahadır Özdener aldı. Evet yanlış duymadınız artık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yapımcısı Bahadır Özdener'e ait yapım firması BVB olarak açıklandı. Hal böyle olunca senaryoda büyük değişiklikle yapılması içten bile değil

ALPARSLAN VE FEDAİLER GELSİN

Dizinin sosyal medya yorumlarına baktığımız zaman seyirciler Alparslan'ın hikayesinin çok güzel başladığını ve bu hikayenin yarıda bırakılıp dizinin konu değiştirdiğini düşünüyor. Nitekim Alparslan karakteri ve Fedailer diziyi çok başka yerlere götürebilirdi.

POLAT ALEMDAR DİZİYE DAHİL EDİLSİN

Sosyal medya yorumlarına baktığımızda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Polat Alemdar karakterine can vermesi ve Necati Şaşmaz'ında diziye dahil edilmesi gerektiğini düşünen bir çok izleyici sosyal medyayı yorum yağmuruna tutmuş durumda.


EDİTÖR NOTU: Lütfen sevdiğimiz dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı eski aksiyon dolu konuşma az, aksiyon bol olan haline getirin. Bu haberi okuyan sevgili okuyucu sende bizim gibi düşünüyorsan lütfen haberden çıktıktan sonra kalp butonuna basmayı unutma. Lütfen bu haberi sosyal medyalarda paylaş. Paylaş ki sesimizi herkes duysun

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış