28 Ekim 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:09

Şok Marketler Yapılmayanı Yaptı! Bim ve A101 Bu İndirimlerin Yanından Geçemez! İşte Şok Marketler 3 Kasım Kataloğu

Şok Marketler Yapılmayanı Yaptı! Bim ve A101 Bu İndirimlerin Yanından Geçemez! İşte Şok Marketler 3 Kasım Kataloğu

Ülkemizde zincir marketlerden birisi olan Şok aynı zamanda her hafta müşterilerine sunduğu özel indirimler ile dikkat çekiyor. Bu kapsamda haftanın yenilenen ürünleri de müşterilerin ilgisini çekiyor.

Ülkemizde zincir marketlerden birisi olan Şok aynı zamanda her hafta müşterilerine sunduğu özel indirimler ile dikkat çekiyor. Bu kapsamda haftanın yenilenen ürünleri de müşterilerin ilgisini çekiyor. Kış aylarına girilmeden önce kışa dönük hazırlıklar kapsamında sizlere bir dizi ürünü sunan firma aynı zamanda müşterilerin farklı ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri ile dikkat çekiyor.

Kış aylarının soğuk geçeceği var sayımından hareketle ürünlerini kataloğa koyan Şok marketleri sınırlı sayıda elektrikli ısıtıcıyı haftaya müşterilerine düşük fiyatlar ile sunuyor. Sinbo marka ısıtıcı üstün özelliklerinin yanı sıra uygun fiyatı ile de dikkat çekiyor. Bu kapsamda ürün 199 TL fiyat ile beklentileri karşılıyor. Az target="_blank"> elektrik tüketimi sunmasının yanı sıra aynı zamanda farklı ürün seçenekleri ile sizlere geliyor. Ürün infrared fiyatı 199 TL fiyat üzerinden satışa sunulurken 299 TL fiyata ise dikey ısıtıcı satın almak mümkün oluyor.

ŞOK Markette Haftaya Neler Var?

Haftaya gelecek ürünler arasında ısıtıcılar önemli bir yer tutmakla birlikte aynı zamanda mutfak kullanımı için de bir dizi ürün bulunuyor. Örneğin Arzum el blender seti sadece 249 TL satış fiyatı ile sizlere sunuluyor. Yine ev hanımlarının dikkatini çekecek bir ürün olan Arzum olivya seramik tabanlı ütü sadece 189 TL fiyatı ile müşteriye sunuluyor. Sınırlı sayıda sunulan bu ürünleri satın alarak siz de ekonomik olarak ihtiyaçlarınızı karşılamış olursunuz.

ŞOK market yetişkinlerin yanı sıra çocuklar için de bir dizi ürünü satışa sunuyor. Play doh markası ile müşterilerin ulaştırılan ürünler arasında çocukların severek oynayacağı oyun hamurları bulunuyor. Yemek seti oyun hamuru sadece 49,95 TL fiyatı ile satışa sunuluyor. Yine kız çocukları için Barbie oyuncak sizler için öne çıkan ürünler arasında yer alıyor.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış