28 Ekim 2021 22:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:09

Bim Resmen Çıldırdı! Neredeyse Bedavaya Ürün Dağıtacak! İşte Bim Cuma Günü Gelecek Ürünler

Bim Resmen Çıldırdı! Neredeyse Bedavaya Ürün Dağıtacak! İşte Bim Cuma Günü Gelecek Ürünler

Bim 29 Ekim indirimleri ile en çok anneleri ve anne adaylarını mutlu edeceğe benziyor. Yepyeni indirimli ürünler ile müşterilerin bebekleri için kullanabilecekleri eşyaları uygun fiyatlara satın alması mümkün oluyor.

Bim 29 Ekim indirimleri ile en çok anneleri ve anne adaylarını mutlu edeceğe benziyor. Yepyeni indirimli ürünler ile müşterilerin bebekleri için kullanabilecekleri eşyaları uygun fiyatlara satın alması mümkün oluyor. Bu kapsamda piccolo mondi ürünleri ile bebek koltuğu gibi farklı ürünler tüketici ile buluşuyor. Anne adaylarının büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan piccolo mondi ana kucağı üstün özellikleri ve 149 TL gibi düşük bir ücret ile sizlere geliyor. Yine annelerin yemek yedirmesini kolaylaştıracak pratik mama sandalyesi yine 99 TL gibi düşük bir ücret ile sizlere sunuluyor.

Piccolo mondi aktivite halısı bebek masası gibi ürünleri ile bebeğinizin ihtiyaçlarını BİM ile karşılamak hem ekonomik hem de kazançlı bir işlem oluyor. Siz de bebeğiniz için gerekli her türlü ürünü uygun indirimli fiyatlar ile BİM mağazalarından temin edebilirsiniz.

BİM Çocuk Oyuncaklarında İndirimli Teklifler Sunuyor

BİM sadece anne ve anne adayları için değil aynı zamanda minikler için de bir dizi oyuncak ürününü indirimli fiyatlar ile bu Cuma sizlere sunuyor. Bu kapsamda sevimli hayvanlar bultak 24,90 TL  iken eğlenceli lokomotif 29,90 TL gibi uygun bir fiyata sizlere sunuluyor. Siz de bu ürünlerin yanı sıra birçok farklı oyuncak ürünü ile çocuklarınızı sevindirebilirsiniz.

Pilsan markalı sağlam ve dayanıklı arabalar ise farklı renk seçenekleri ile 5,90 TL fiyat ile BİM marketlerinde satışa sunuluyor. Markette aynı zamanda bebek bakım ürünleri de satışa sunulmuş bulunuyor. Bu ürünler arasında müslin bezi, cam biberon annelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ürünler arasında yer alıyor. Bu haftaki ürünler arasında aynı zamanda beyaz eşyalar da bulunuyor. 8 kg kurutma makinesi 2299 TL fiyat ile tüketicilerin hizmetine sunuluyor.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış