29 Ekim 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:09

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşını Yerin Dibine Soktu! Acun'un Sevgilisi Çağla Keyiften Dört Köşe Oldu! Acun İlk Kez Böyle Bir Şey Yaptı!

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşını Yerin Dibine Soktu! Acun'un Sevgilisi Çağla Keyiften Dört Köşe Oldu! Acun İlk Kez Böyle Bir Şey Yaptı!

Acun Ilıcalı, geçenlerde yaptığı bir paylaşımla tüm sosyal medya kullanıcılarını şaşırtmayı başardı. Kızının doğum gününde öyle bir şey söyledi ki resmen Şeyma Subaşı'na gönderme yaptı. İşte Acun Ilıcalı'nın o dillere düşen paylaşımı!

Başarılı sunucu Acun Ilıcalı bir zamanlar spikerlik yaparken işinde yükselmiş ve şuan Acun Medya sahibi olmuştur. Daha önce Türkiye'de olmayan yarışma konseptlerini getirerek izlenme rekorları kırmıştır. O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Var Mısın Yok Musun, Survivor, Yemekteyiz gibi yarışmalarla heyecanı doruklara çıkararak reyting rekorları kırmıştır. Başarılarının da yanı sıra aşk hayatı ile ilgili de çok fazla gündemde olan Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile olan ilişkisi çok konuşulmuştu.

Şeyma Subaşı İle Nasıl Tanıştılar? 

Merak edenler için belirtmek isterim ki Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Var mısın Yok Musun programında tanışmışlardı. O dönem 19 yaşında olan Şeyma Subaşı yarışmada 60 TL ödül almıştı. Daha sonra Ilıcalı'nın programı Yok Böyle Dans yarışmasına kostüm tasarımı yapmaya başladı. 2014 senesinde kızları Melisa doğdu. 2017 yılında ise çift dünyaevine girdi. Daha sonra anlaşamayan çift ayrılma kararı alarak tel celsede boşandılar. Şuanda Acun Ilıcalı hayatına sevgilisi Çağla Altunkaya ile devam ediyor. Şeyma Subaşı ise sevgilisi Muhammed Al Saloussi ile birliktelik yaşıyor. 

Şeyma Subaşı'nın Dalgalı Aşkı!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı bir dönem sevgilisi Muhammed Al Saloussi ile sorunlar yaşamış hatta sevgilisinin dolandırıcı olduğu iddiaları magazin dünyasında hızla yayılmıştı. Daha sonra Şeyma ve sevgilisi sosyal medya üzerinden kısa bir açıklama yaparak konuyu kapatmıştı. Şuan barışan çift aşk hayatlarını yaşamaya devam ediyor. 

Acun'dan İnce Gönderme! 

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde kızı Melisa'ya doğum günü partisi verdi. Deniz kızı temalı partiye birçok davetli geldi. Acun Ilıcalı sosyal medya adresinden kızı ile olan anı paylaşarak ölümsüzleştirdi. Fakat fotoğraf altına yazdığı yorum takipçilerinin tepkisine neden oldu. ''Canım kızım ne güzel huylu, ne tatlı oldun, ne çabuk büyüdün. Hep böyle kal... Ablalarını örnek al.'' Sözleri sosyal medyayı çalkaladı. Kullanıcılar Acun Ilıcalı'nın, Şeyma Subaşına gönderme yaptığı iddialarında bulundular . Ünlü sunucunun annesine benzememesi gerektiği konusunda atıfta bulunulduğunu düşündüler. Magazin dünyasında da çok konuşulan bu olayda, Acun Ilıcalı'nın gerçekten gönderme mi yaptığı yoksa masumca mı söylediği tartışma yarattı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış