29 Ekim 2021 09:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:09

Songül Karlı Ateşli Pozlarıyla Yürekleri Ağıza Getirdi! Mayolu Fotoları Sosyal Medya'da Gündem Oldu!

Songül Karlı Ateşli Pozlarıyla Yürekleri Ağıza Getirdi! Mayolu Fotoları Sosyal Medya'da Gündem Oldu!

Songül Karlı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yapmış oldu iddialı paylaşımlar sık sık gündeme gelirken Songül Karlı birkaç gün önce siyah bikinisiyle vermiş olduğu pozları Instagram hesabından paylaştı.

Songül Karlı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yapmış oldu iddialı paylaşımlar sık sık gündeme gelirken Songül Karlı birkaç gün önce siyah bikinisiyle vermiş olduğu pozları Instagram hesabından paylaştı. Songül Karlı’nın bu pozları çok konuşulurken Songül Karlı'nın en son ki yapmış olduğu paylaşımı ise görenleri hayrete düşürdü.

Efsane Pozlar


Songül Karlı'nın yapmış olduğu son paylaşımı ile uzun süre adından söz ettireceğe benziyor. Ayrıca Ünlü şarkıcı şimdi ise yatak odasında yapmış oldu paylaşımla konuşulmaktadır. Yatak odasında vermiş olduğu pozu Instagram'ın hikaye kısmında yayınladı. Ayrıca yüzüne uygulamış olduğu filtre ise dikkatlerden kaçmadı. Songül Karlı yatak odasında uzanarak vermiş olduğu pozunu sosyal medya hesabının hikaye kısmından paylaşarak takipçilerinin beğenisine sundu.

Görenler Tanıyamadı


İddialı paylaşımların yanı sıra yaptırdığı estetikle de çok sık gündeme gelen Songül Karlı bu sefer ise yüzüne uyguladığı filtre ile adından bahsettirdi.

Songül Karlı'nın paylaşımına yoğun ilgi görürken bir kısım takipçisi paylaşımının “çok güzel olduğunu” belirtti, bir kısmı ise “bu sen değilsin, yüzüne ne yaptın bu kadar da olmaz” yorumları yapıldı. Ayrıca ünlü şarkıcının bu paylaşımı sosyal medyada büyük tepki çekerken sosyal medyanın gündeminde uzun süre kaldı.

Hiç Yaşlanmıyor!


İşte Songül Karlı ve paylaşımları özellikle yatak pozları ile gündeme gelen ve yüzüne yaptırmış olduğu estetikler, ayrıca fotoğraf çekiminde ki kullanmış olduğu filtresi ile adından bahsettirmektedir. Ayrıca ünlü şarkıcının makyajsız halini görenler ise ne diyeceklerini bilemediler. Songül Karlı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarını aktif olarak devam ederken bikinili fotoğraflarından çok söz edilmiştir. Şimdi ise yapmış olduğu son paylaşımıyla tekrardan gündeme bomba gibi oturdu.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış