29 Ekim 2021 14:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:09

Esra Erol'da Kusturan Olay! Karısı Kocasıyla, Kocası Karısıyla Kaçtı! Stüdyada Herkes Kusma Noktasına Geldi

Esra Erol'da Kusturan Olay! Karısı Kocasıyla, Kocası Karısıyla Kaçtı! Stüdyada Herkes Kusma Noktasına Geldi

Esra Erol her gün yepyeni konuları ile izleyicilerin dikkatini çekiyor. Bazen öyle konular ortaya atılıyor ki izleyicilerin ağzı açıkta kalıyor. Son günlerin en çok konuşulan konularından birisi olan yepyeni bir gündem herkesin dilinde konuşuluyor.

Esra Erol her gün yepyeni konuları ile izleyicilerin dikkatini çekiyor. Bazen öyle konular ortaya atılıyor ki izleyicilerin ağzı açıkta kalıyor. Son günlerin en çok konuşulan konularından birisi olan yepyeni bir gündem herkesin dilinde konuşuluyor. Son günlerde en çok konuşulan olaylardan birisi olan Ali Osman’ın hayat hikayesi izleyicilerin yüreklerini dağlıyor.

Ali Osman Esra Erol programına çıkarak anne ve babasının ayrı yaşadığını hatta annesinin başka bir erkekle kaçtığını babasının ise başka bir kadın ile kaçtığını ifade ederek izleyicilerin midesinin bulanmasına neden oldu. Henüz 22 yaşında olan Ali Osman 3 kardeş olduklarını ve anne ile babasının kendilerine bakmadığını ifade ediyor. Canlı yayına bağlanan Ali Osman’ın annesi ise durumu başka bir şekilde izah ediyor.

Ali Osman ve Gerçekler


Anne ve babasının bir zamanlar evli olduğunu ifade eden Ali Osman sırf devletten para alabilmek için ailesinin ayrıldığını ve bu ayrılık durumuna rağmen aynı evi paylaştıklarını ifade ediyor. Bunun yanında annesinin yedi ay önce konuştuğu bir kişi ile kaçtığını ifade eden Ali Osman annesinin küçük kız kardeşini de yanında götürdüğünü iddia ediyor.

Babasının bu kaçma olayı yaşandığı sırada gurbette yurt dışında yaşadığını ifade eden Ali Osman eve gelen babasının durumdan haberdar olduğunda siz annenize bakamıyorsunuz şeklinde tepki verdiğini ve aynı zamanda bu sebeple Ali Osman’a şiddet uyguladığı yine iddialar arasında yer alıyor.

Esra Erol’un son programında yüz yüze gelen Ali Osman ve annesi bu konu hakkında farklı ifadeler verseler de izleyiciler bu durumdan hiç de memnun olmamışa benziyorlar. Bir çocuğun mağduriyetinin yanı sıra bozuk aile ilişkilerini bu bölümde görebilmek mümkün.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış