29 Ekim 2021 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:09

Hande Erçel Ateşli Pozlar Verince Kerem Bursin'de Ateşli Cevap Verdi! Sinirlendiği Her Halinden Belli Oldu

Hande Erçel Ateşli Pozlar Verince Kerem Bursin'de Ateşli Cevap Verdi! Sinirlendiği Her Halinden Belli Oldu

Son zamanlarda dizilerde yer alan bazı karakterler İnstagram gibi sosyal medya ortamlarında da pozları ve paylaşımları ile dikkat çekiyor. Bu aşamada bazı ünlülerin pozları birçok beğeniye ve yoruma açık oluyor. Bu ünlülerden birisi olan Hande Erçel de paylaştığı birbirinden ateşli pozları ile takipçilerinin heyecanına heyecan katıyor.

Son zamanlarda dizilerde yer alan bazı karakterler İnstagram gibi sosyal medya ortamlarında da pozları ve paylaşımları ile dikkat çekiyor. Bu aşamada bazı ünlülerin pozları birçok beğeniye ve yoruma açık oluyor.

Bu ünlülerden birisi olan Hande Erçel de paylaştığı birbirinden ateşli pozları ile takipçilerinin heyecanına heyecan katıyor. Dizi kadar ünlü hale gelen dizilerin karakterleri sosyal medya ortamlarını etkin bir şekilde kullanarak hayran kitlesi ile aralarındaki bağı diri tutuyorlar.

Bunun en son örneklerinden birisi olarak sen çal kapımı dizisinin önemli karakterlerinden olan hande Erçel’den geliyor. Hande son pozlarını ateşli pozları arasından seçerek milyonlarca beğeniyi şimdiden toplamış durumda. Aynı zamanda takipçilerinin bu pozlarına verdikleri olumlu yorumlar Hande Erçel’in pozlarına ilgiyi arttırmış bulunuyor.

Hande Erçel’in Pozlarına Kerem Bursin Kayıtsız Kalamadı

Bu aşamada diziden Hande Erçel’in sevgilisi olan Kerem Bursin bu pozlara hayli bozulmuş görünüyor. Biraz ateşli biraz erotik pozlar veren Hande Erçel bu nedenle sevgilisi Kerem Bursin’i sinirlendirmişe benziyor. Her ne kadar takipçilerinden olumlu birçok yorum alsa da hayranlarının aksine Kerem Bursin bu pozlardan hiç de hoşnut olmamışa benziyor.

Bu durumu Hande’nin Amerika’dan paylaştığı pozlara ateşli emojiler vererek eleştiren Kerem Bursin İnstagram ortamında adeta ateş püskürüyor. Sinirlendiği her halinden belli olan ünlü dizi oyuncusu bu durumdan oldukça rahatsız olmuşa benziyor. İnstagram üzerinde 25 milyon gibi bir takipçi sayısına ulaşan Hande Erçel söz konusu paylaşımları ile takipçilerin beğenisini kazanmış olsa da sevgilisi Kerem Burçin’i hayli kızdırmışa benziyor. Kerem Bursin henüz net bir yorum yapmasa da koyduğu kızgın emojiler ile sevgilisine bir mesaj gönderiyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış