29 Ekim 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:09

Yine O Geliyor! Emre Kınay Yeni Bir Projeyle Daha Geliyor, Üstelik Nurgül Yeşilçay İle!

Yine O Geliyor! Emre Kınay Yeni Bir Projeyle Daha Geliyor, Üstelik Nurgül Yeşilçay İle!

Emre Kınay ve Nurgül Yeşilçay yeni bir projede bir araya geliyor. Bu proje diğerlerinden çok farklı olacak. Çünkü çekimleri diğer dizilere göre çok farklı.

Emre Kınay Yeni bir dizi ile daha karşımıza çıkıyor. Adından sıkça bahsettiren ünlü oyuncu son zamanda çok fazla projede yer aldı ve hayat verdiği karakterler büyük ilgi gördü. Şimdi bir tane daha geliyor! Üstelik başrolü Türk televizyonunun çok sevdiği bir isim olan Nurgül  Yeşilçay ile paylaşacak.

Bu Çift Çok Ses Getirir!

Bu çift çok ses getirir! Yeni bir dizi başlıyor ve başrollerde Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay oynayacağı dizi şimdiden çok konuşuluyor merakla bekleniyor. Setlerinin başladığı bilgisine ulaşılan dizi hazırlığı sessizce tam gaz hazırlanıyor.

Bunlara bakarak diyoruz ki büyük bir sürpriz dizi severleri bekliyor. Çok güçlü başrol oyuncularına sahip olan dizinin adı hakkında henüz bir bilgi sızdırılamadı. Dizide rol alan diğer isimleri hakkında da bir bilgi yok ancak başrol oyuncularını bilince herkes kaliteli, soluk soluğa izlenecek bir yapım bekliyor.

Başrollerin Oyunculuk Geçmişi Çok Parlak!

İki isme de büyük bir sempati ile yaklaşan izleyiciler, bu isimler hangi işin içinde ise oraya bakan dizi severler bu başarılı oyuncuların rol aldığı her projeye büyük ilgi duydu ve yakın takipçisi oldu.

Nurgül Yeşilçay

Büyük ses getiren izlenme rekorları kiran Asmalı Konak’ ın Bahar' ı, İkinci Bahar’ la  ekranlara kendini tanıttı. Asmalı Konak ile büyük çıkış yapan oyuncu, Türk televizyonunun için vazgeçilmezler listesinin en başlarında oldu. Gerek oyunculuk yeteneği ile gerek ekranlarda sevilen bir yüze ve duruşa sahip olduğu için yaptığı tüm işler büyük bir ilgiyle izlendi.

Sektörde başlar, Nurgül Yeşilçay’ ın olduğu yöne çevrildi. Şimdi ise bu başarılı kadın, başrollerini Emre Kınay ile paylaştığı dizinin setinde ter döküyor. Son projelerinde Fox TV de izlediğimiz güzel oyuncuyu bu dizi ile de yine Fox TV televizyonunda görmemiz yüksek bir ihtimal.

Emre Kınay 

Emre Kınay hep çok yakıştığı rollerde oynamış, hayat verdiği karakterler de dahil olmak üzere hep Ram bir beyefendi olmuştur. Emre Kınay ile tanıştığımız proje yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kiran milyonları ekrana kitleyen Yılan Hikayesi dizisidir. Başrolleri Doğa Rutkay ve Mehmet Ali Alabora ile paylaştığı dizide de çok beğenilen kötü adam rolüne bile yakıştırılmayan Emre Kınay, her rolün delikanlıca oynanabileceğini herkese gösterdi.

Neredeyse 20 yıla aşkın sektördeki varlığını hep zirvelerde sürdüren yakışıklı ve karizmatik oyuncu simdi ise kendisi gibi usta bir isim olan Nurgül Yeşilçay ile aynı projede başrolünü paylaştığı bir dizi çekiminde bir araya geliyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış