29 Ekim 2021 21:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:09

Fox Tv' deki Kanunsuz Topraklar Dizisi Yönetmeni Faruk Teber Diziyi Bakın Nasıl Çekiyormuş! Kendi İtiraf Etti! O Yüzden Çok İzlenecek

Fox Tv' deki Kanunsuz Topraklar Dizisi Yönetmeni Faruk Teber Diziyi Bakın Nasıl Çekiyormuş! Kendi İtiraf Etti! O Yüzden Çok İzlenecek

Her sahneyi adeta hissederek yaşayan ve nasıl planlanacağı konusunda titizlikle davranan Faruk Teber tavırlara ve temasa büyük önem veriyor. Başarılı yönetmen Faruk Teber' in hikayeyi sahiplenmesi büyük takdir topladı.

Çarşamba akşamları Fox Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Kanunsuz Topraklar dizisi kendi izleyici profilini oluşturmuş durumda. Her geçen bölümde dizinin izleyici sayısı gitgide artmakta ve iyi gelen reyting sonuçları ile olumlu bir izlenim uyandırıyor.

Dizi Zonguldak'ta geçiyor ve burada madende çalışan  işçi ve patronlar arasındaki halk mücadelesini anlatıyor. 1939 yılının Türkiye'sini  gösteren dizi izleyicilere adeta zamanda yolculuk yaptırıyor. Hem enerji, hem uyum hem de performans açısından iyi olan Esra Bilgiç ve Uğur Güneş baş rolü paylaşıyorlar.

Sahneler Çok Anlamlı!

Dizinin kamera arkasından yansıyan görüntülerde pek çok anlamlı sahnelerin olduğu görülüyor. Dizinin başrolüne seçilen oyuncuların da ne kadar iyi bir seçim olduğu diziyi izlediğimiz an anlaşılıyor. Yine kamera arkası görüntüleri izlediğimizde yönetmen Faruk Teber'in büyük gayreti de dikkatlerden kaçmıyor.

Canla Başla Çalışıyor!

Her sahneyi adeta hissederek yaşayan ve nasıl planlanacağı konusunda titizlikle davranan Faruk Teber tavırlara ve temasa büyük önem veriyor. Başarılı yönetmen Faruk Teber'in hikayeyi sahiplenmesi büyük takdir topladı.

Bir yandan işini yapan Faruk Teber bir yandan da oyunculara sahneleri hissetmeleri ve kendilerini o karakterlerin yerine koymaları hususunda tavsiyelerde bulunurken bir yandan da onlara ufuklarını açacak önerilerde bulunması ve dizinin gerçekçiliği konusunda iyi bir kurgu oluşturması büyük takdir topladı. 


Her Dakikası İle Birebir İlgili!

Yönetmen Faruk Teber dizi çekimleri sırasında adeta o zamanlara giderek yaşıyormuş gibi hissediyor. Dizinin çekimlerinin her dakikası ile birebir ilgilenip oyuncuların nasıl konuşacakları, nasıl duracakları ve nasıl daha iyi hissederek karakteri seyirciye yansıtacakları konusunda sürekli direktifler veriyor ve dizinin her dakikasına emeğini geçiyor. Yönetmen Faruk Teber emeklerinin karşılığını alacak gibi görünüyor çünkü şimdiden dizinin reytingleri her geçen hafta artışa geçmiş durumda.

Başrolde seçtiği usta oyuncular ile de aslında başından beri amaçladığı diziye olan merak ve ilgiyi arttırmış durumda. Bakalım dizinin bir kaç hafta sonraki reyting sonuçlarına göre ne duruma gelecek bu artış devam edecek mi? Sağlam görünen dizinin konusu aynen devam edecek mi zaman gösterecek.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış