29 Ekim 2021 17:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:09

Dolar 1,5 TL Olacak diyen Abdülhamid'in Torunu Orhan Osmanoğlu Bakın Ne Yaptı

Dolar 1,5 TL Olacak diyen Abdülhamid'in Torunu Orhan Osmanoğlu Bakın Ne Yaptı

Osmanlı Devleti padişahlarından Abdülhamid'in torunu Orhan Osmanoğlu, dolar ile ilgili attığı tweeti silip bu sefer başka bir şey söyledi. İlgili tweetin ise nasıl silindiğini açıkladı.

'Şehzade' sıfatını kullanan Orhan Osmanoğlu, 2018 yılında paylaştığı ve sosyal medyada gündem olan "Varsa dolarınız satın. 1.5 TL'ye inme durumu var" ifadelerini kullandığı paylaşımını silmesiyle ilgili sessizliğini bozdu.

Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid'in torunu Orhan Osmanoğlu, dolarla ilgili 2 Kasım 2018 tarihinde "Varsa dolarınız satın. 1.5 TL'ye inme durumu var" tweetini atmıştı. Osmanoğlu'nun 3 yıl önce attığı paylaşımı dolar yükseldikçe sosyal medyada gündeme gelmişti. Doların TL karşısında her pik yapışında sosyal medya kullanıcıları Osmanoğlu'nun paylaşımını hatırlatıyordu.

Geçtiğimiz günlerde dolar/TL kuru 9,35 seviyesine gelince Osmanoğlu, Twitter hesabından dolar tweetini silmişti. Sosyal medya kullanıcıları olayla ilgili "Osmanoğlu, doların 10 liraya doğru yaklaşmasının ardından çareyi paylaşımını silmekte buldu." yorumunu yapmıştı.

İşte o Tweetin Silinme Nedeni

Söz konusu 'tweet'i sildiği haberlerine ilişkin yine Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Osmanoğlu, "Kasım 2018 de dolar yorumu yaptık. Fikir beyanı anayasal haktır. Lakin bu yorumu bizim sildiğimizi söylüyor. Biz silmedik. O dönemde sayfamız heklendi. Doları tuvalet kağıdına çevirdiniz diyen ABD'liler de oldu. Sözlerimizin arkasındayız. $ bozdurarak zarar uğradık gibi Twit atanlar Bir nasihatım var, sahte hesapların sahipleri , aranızda bir Dernek kurun . Sonra mahkemeye gidin beni şikayet edin . Daha önce Derneğimizi Ankara’ya şikayet ettiğiniz gibi . Derneğiniz adını Ş.U.D.B koyun güzel " paylaşımını yaptı.

Etiketler

Siyaset  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış