30 Ekim 2021 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:08

Ertuğrul Ve Kuruluş Osman’dan Sonra Kadın Kahraman Geliyor! Tarihe İz Bırakan Bu Kadını Seyirci Yakından Tanıyacak

Ertuğrul Ve Kuruluş Osman’dan Sonra Kadın Kahraman Geliyor! Tarihe İz Bırakan Bu Kadını Seyirci Yakından Tanıyacak

Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizisinden sonra yeni bir dizi daha ekrana geliyor. Destan dizisi sahneleri ve oyuncuları ile seyircinin gönlünde taht kuracak.

Dizi sektöründe her geçen saniye yeni gelişmeler yaşanıyor. ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi ve Diriliş Ertuğrul dizileri her ne kadar ilgiyle takip edilse de yeni bir dizi gündemi tam anlamıyla sallayacağa benziyor. Yine bir ATV kanalı yapımı olan Destan dizisinin gündemde büyük tepkilere yol açacağı şimdiden konuşuluyor.

Ünlü oyuncuların yer alacağı Destan dizisi yine ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Ancak bu yeni dizinin diğer iki ünlü yapımı geride bırakacağı ve açık ara fark atacağı iddia ediliyor. Farklı içeriğe sahip olan Destan dizisi yakın bir zamanda ATV ekranlarında ki yerini almaya başlayacak. Dizinin gümbür gümbür geleceği konuşuluyor. 

Destan Yazacak Dizi Geliyor


İsmi ve içerikleri ile şimdiden dikkat çekmeyi başaran Destan dizisi tam anlamıyla destan yazacak. Yeni tanıtım ve fragmanları yayınlanan dizi diğer iki diziden çok farklı olacak.

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman isimli dizilerden sonra Destan dizisi çok farklı olacak. Heyecan ve aksiyon dolu bir dizi olan Destan çok kısa bir süre sonra ATV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkacak. Farklı bir yapım olacağı iddia edilen dizi reyting rekoru kıracak.

Destan Çok Farklı Geliyor


İki önemli dizi olan Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul dizilerine çok dişli bir rakip geliyor. Destan isimli dizide çok başarılı isimler yer alıyor. Tarihi olayların ele alındığı diziler adeta yarış yapacak. Ancak yeni dizi Destan gündemde fırtınalar estirecek.

Dizinin tanıtımları sosyal medyada şimdiden gündem yaratmayı başardı. Seyirciler şimdiden yeni dizinin yayın gününü beklemeye başladılar. Diğer iki önemli projeden çok farklı olacak olan Destan dizisi kısa bir süre sonra ATV ekranlarında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış