30 Ekim 2021 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:08

Ay Yapım’ dan Bomba Bir Proje Geliyor! Çukur’un Senaristinden Öyle Bir Dizi Geliyor Ki! Seyirci Şoka Girecek

Ay Yapım’ dan Bomba Bir Proje Geliyor! Çukur’un Senaristinden Öyle Bir Dizi Geliyor Ki! Seyirci Şoka Girecek

Ay yapımdan bir proje daha geliyor. Çukur'un senaristi tarafından hazırlanacak bu yeni dizide reyting rekorları kırması bekleniyor. Oyuncu kadrosu şekillenen dizi Fox TV de yayınlanacak.

Ekranların en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Çukur dizisi, Ay yapım imzasını taşıyor. Geçtiğimiz aylarda final yapan dizi büyük bir hayran kitlesine hitap etmişti. Şimdilerde ise yine Ay yapım imzalı bomba bir dizinin geleceği konuşuluyor. Çukur dizisinin ünlü senaristi,  Ay yapım imzalı yeni ve bomba bir dizi üzerinde hazırlıklarına devam ediyor.

Ay yapım imzasını taşıyan yeni dizi ile ilgili çalışmalar son sürat devam ediyor. Yeni dizi bir hayli iddialı geliyor. Yeni dizi ise Fox Tv ekranlarında yer alacak. Ancak Fox Tv erken final kararı aldığı diziler ile anılıyor. Yeni projenin ise bomba gibi geleceği iddia ediliyor.

Fox Tv' den Ay Yapım İmzalı Yeni Proje

Ünlü dizileri ile adından söz ettiren Fox Tv reytinglerde düşüş yaşadığında erken final kararı alıyor. Yeni dönemde umduğunu bulamayan Fox Tv, Ay yapım imzalı olan yeni bir proje üzerinde değerlendirmede bulunuyor.

Çukur dizisinin ünlü senaristi, Ay yapım imzasını taşıyan yeni ve bomba bir dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni dizi iddialı olarak geliyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni proje ile ilgili hazırlıklar devam ediyor. 

Dizi İle İlgili Detaylar Paylaşılmadı

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından haber yapılan yeni proje ile ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı. Ancak dizi hakkında Fox Tv ile görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor. Yeni dizinin bir hayli ses getireceği ve ay yapım imzalı olacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Dizide erkek başrol oyuncusu belirlendi ancak kadın başrol oyuncunun kim olduğu ise merak içerisinde araştırılıyor. Ay yapım imzasını taşıyacak olan yeni dizide ünlü oyuncuların yer alacağı ve reytinglerde üst sıralarda bulunacağı konuşuluyor. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış