30 Ekim 2021 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:08

Camdaki Kız Sedat Ve Cana Dört Ayak Üstüne Düştü! Feride Muska Yazdırdı! Ortalık Karıştı Rafet Bey İse Bombayı Patlattı

Camdaki Kız Sedat Ve Cana Dört Ayak Üstüne Düştü! Feride Muska Yazdırdı! Ortalık Karıştı Rafet Bey İse Bombayı Patlattı

Sevilerek izlenen Camdaki Kız dizisinin son bölümünde öyle anlar yaşandı ki! İhanet videoları, muskalar hain planlar. Hepsi deşifre oldu.

Kanal D ekranlarında perşembe günleri ekranlar gelen ve birinciliği kimseye kaptırmayan dizisinde Rafet Bey'in sözü bölüme damga vuran olay oldu. Yaşanmış bir olaydan senaryolaştırılan proje başladığı günden beri reytinglerde üst sıralarda yer alıyor.

Heyecanı Yüksek Bir Bölümdü

Davette yayınlanmasına ramak kalan ihanet videosu Hayri sayesinde yayınlanmaz. Sedat ve Cana bir kez daha dört ayak üstüne düşmüştür. Sedat bu video olayı için Selen ve Muzo'yu suçlar ve onlarla kendince yüzleşir. Cana ile olan ilişkisi biten Sedat artık şirkette kendisini ispat etmek için harekete geçmiştir. Şirketin başına geçme hayalleri kuran Sedat Rafet Bey ile karşı karşıya gelmiştir. Rafet Bey bütün olanı biteni bütün çıplaklığıyla öğrenmiştir. Cana'ya ders veren Rafet Bey asıl bombayı sona saklamıştır. 

Feride ise başka işlerle oldukça meşguldür. Nalan'ın evliliğini kurtarmak için arayışlar içerisinde olan ve olmadık işlere kalkışan Feride hocaya muska yazdırmıştır. Bu muskanın Nalan'ın evliliğini kurtaracağına inancı tam olan Feride aynı düşüncelerle işine devam etmiştir. Camdaki Kız dizisi perşembe günü yayınlanan bölümüyle bütün kategorilerde birincilik elde ederek rakiplerine açık ara fark atmış oldu.

Güçlü Hikaye Farkı

Psikiyatr yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun mesleki deneyimlerine dayanılarak senaryolaştırılan Camdaki Kız dizisi ekran yolculuğuna geçen sezon başlamıştı. Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer gibi başarılı isimlerin yer aldığı yapımın yönetmeni ise Nadim Güç'tür. Hande Ataizi, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Tamer Levent ve Şerif Erol gibi oyuncularında yer aldığı proje her hafta perşembe günleri sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış