30 Ekim 2021 21:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:08

Yalancı Dizisinden Seyirciyi Sevindirecek Karar! Final Yerine Yeni Bir Karar Alındı! Ünlü Oyuncular Bu Sefer Başaracak Mı?

Yalancı Dizisinden Seyirciyi Sevindirecek Karar! Final Yerine Yeni Bir Karar Alındı! Ünlü Oyuncular Bu Sefer Başaracak Mı?

Yayınlandığı günden itibaren seyircinin dikkatini çekmeyi başaran dizi son günlerde kan kaybediyor. Bunun üzerine dizi yeni bir karar aldı. Bu karar reytingleri nasıl etkileyecek.

Yayınlandığı günden beri kalitesiyle dikkat çeken Yalancı dizisi maalesef reytinglerde istediği başarıya bir türlü ulaşamadı. Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci gibi oldukça kaliteli oyuncuların olduğu dizi reytinglerde pek istediği sonuçlara ulaşamadı. Yayınlandığı günler sosyal medyayı sallayan dizi bu sefer yeni bir karar alarak dizi ile ilgili izleyicilerini sevindirecek yeni bir hamle yaptı. 

Yalancı Dizisinden Seyircileri Sevindirecek Karar

Sosyal medyada çokça konuşulan ve kaliteli bir konuya sahip olan dizi yayınlandığı günden beri reytinglerde istediği yüz güldürecek sonuçlara bir türlü ulaşamadı. Hal böyle olunca Yalancı dizisinin izleyicileri dizinin final kararı vermesinden bir hayli endişelenir oldu. Dizi final kararı almak yerine bambaşka bir hamle yaparak izleyicilerin yüzünü güldürdü.

Cuma günleri önemli rakiplere karşı yarışan dizi bu sefer gün değiştirerek Salı gününe alındı. Bu karar dizinin final yapmayacağının anlaşılmasına neden oldu. Dizinin izleyicileri gün değiştirme kararına hayli sevindi. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı dizi The Liar dizisinin uyarlaması olarak Türkiye ekranlarında oldukça başarılı bir iş çıkarıyor. Gerek oyunculuklar gerek çekimler olsun oldukça kaliteli olan dizi gün değiştirerek yeni hamle yaptı ve izleyicileri oldukça sevindirdi.

Yalancı Dizisi Final Kararını Es Geçti

Cuma gününden Salı gününe alınan dizi final kararını es geçmiş gibi görünüyor. Final yapmak yerine gün değiştiren dizi yeni bir söylentinin de çıkmasına sebep oldu. Çıkan söylentilere göre Yalancı dizisi 13 bölümlük garanti bir anlaşma imzalamış. Yani dizi erken final vermeyecek. Dizinin kanalı olan Show Tv, oldukça düşük gelen reytinglere rağmen diziye 13 bölümlük bir şans vermiş gibi gözüküyor. 2 Kasım Salı günü yeni bölümü yayınlanacak olan diziyi kaçırmayın. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış