30 Ekim 2021 13:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:08

FOX TV Dizisi Kanunsuz Topraklar İle İlgili Gündemi Sarsacak Karar! Dizi Neden Yoğun Tepki Alıyor! Seyirci Çıldıracak!

FOX TV Dizisi Kanunsuz Topraklar İle İlgili Gündemi Sarsacak Karar! Dizi Neden Yoğun Tepki Alıyor! Seyirci Çıldıracak!

Çarşamba akşamları FOX TV ekranlarına gelen Kanunsuz Topraklar adlı dizi 4. bölümle yayınlandı. Kanunsuz Topraklar adlı dizinin oyuncuları Esra Bilgiç ve Uğur Güneş gibi oyuncular başrolü paylaşıyor.

Çarşamba akşamları FOX TV ekranlarına gelen Kanunsuz Topraklar adlı dizi 4. bölümle yayınlandı. Kanunsuz Topraklar adlı dizinin oyuncuları Esra Bilgiç ve Uğur Güneş gibi oyuncular başrolü paylaşıyor. Gün geçtikçe beğeni toplayan dizinin reytingleri büyük bütçe ile çekildiği halde yeterli değil.

Masumiyet dizi içinde yüksek bütçeye rağmen reytinglerin yeterli olmaması nedeni ile FOX TV final kararı almıştı. Dizinin akıbeti için aynı durumun yaşanması an meselesi.olarak görülüyor. Rekabette Kuruluş Osman ve Sadakatsiz ile aynı zamanda oynayan Kanunsuz Topraklar rakip dizilerle ne yazık ki reytinglerde yarışamıyor.

Daha Yüksek İzleyici Kitlesine Sahip Olması Bekleniyor


Bütçesi yüksek olan diziler ile ilgili beklenen ilgi görülmese kanalın zarar görmesi söz konusu olduğundan kanal ona göre tedbir kararları almak zorunda. Perşembe günleri FOX TV dizisi olmadığı için Evlilik Hakkında Herşey adlı dizisinin tekrarını yayınlıyor.

Tekrar planlama yapılan programla ilgili değişiklikler yapılması gündemde yer alıyor. Alınan yeni karara göre Kanunsuz Topraklar 21 Ekim günü 4. bölümü ile yayınlanacak. Reytinglere bakıldığında dizinin biraz daha reytinglerde yükselmesi bekleniyor. Kanal yeni dizilerden Kanunsuz Toprakların ve Evlilik Hakkında Herşey adlı dizinin yükselmeme ile ilgili durumu ile ilgili ne yapacağını tartışmaya başladı.

Tekrar Bölümleri Yayınlanacak


Daha fazla izleyiciye sahip olmak için perşembe günleri yayınlanma kararı alan kanal Kanunsuz Topraklar ve Evlilik Hakkında Herşey ile ilgili tekrar yayın kararı alan Fox TV durumdan pek hoşnut kalmasa da ilerleyen duruma göre kararını verecek.

Son kararı Perşembe günleri yayınlayarak reytinglere göre karar verecek olan kanal, gün değişikliği konusunda gidişata göre karar alacak. İyi bir performans sergilemesi beklenen Kanunsuz Topraklar hakkında karar vermesi reytinglerin durumuna göre değerlendirilecek.

 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış