30 Ekim 2021 12:43 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:08

Arabayı Kuzenin Üzerine Sürdü, Olanlar Oldu! Kuzeninin Bacağını Kopardı! İşte Tüm Detaylar...

Arabayı Kuzenin Üzerine Sürdü, Olanlar Oldu! Kuzeninin Bacağını Kopardı! İşte Tüm Detaylar...

İstanbul şehrimizin Arnavutköy ilçesinde geçtiğimiz gün yaşanan olay adeta kan dondurdu. İki kardeş arasında çıkan kavga sonucunda evlatların da dahil olmasıyla son buldu. Çocukların olaya dahil olmasıyla birlikte kavgada bir şahıs otomobili kuzenini üzerine sürünce facia yaşandı. Arabayı üzerine süren şahıs kuzeninin bacağını kopardı.

Olay, önceki gün saat 20.00 sıralarında Nene Hatun Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aynı apartmanda yaşayan Nurettin G. ve kardeşi İsmail G., henüz bilinmeyen bir nedenle birbirleriyle tartıştı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle her iki kardeşin çocukları da olaya dahil oldu.

OTOMOBİLİYLE KALABALIĞA DALDI, KUZENİNİN BACAĞINI KOPARDI
Sokak ortasında uzun süre devam eden kavgada İ.G., bindiği otomobiliyle kalabalığın arasında girdi. İ.G., otomobiliyle amcasının oğlu M.G.'ye çarptı. Otomobille park halindeki bir TIR arasına sıkışan M.G.'nin bacağı koptu. Bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, bacağı kopan M.G.'yi ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine götürdü. Olay sonrası kaçan İ.G. ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış