30 Ekim 2021 12:55 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:08

Bahçelievlerde Şok Eden Cinayet! Onlarca Kişinin Önünde Gözünü Bile Kırpmadı! İşte Tüm Detaylar...

Bahçelievlerde Şok Eden Cinayet! Onlarca Kişinin Önünde Gözünü Bile Kırpmadı! İşte Tüm Detaylar...

Bahçelievler'de yaşanan olay adeta kan dondurdu. Hatip İbrahimoğlu'nu gündüz vakti sokak ortasında kalabalığa aldırış etmeden kurşuna dizdi. Cinayeti işleyen Mahmut Celal K. tutuklandı. Kameralara yansıyan cinayet Mahmut Celal K. tarafından, "Benim iş yerimi elimden almaya çalışıyordu. Bu yüzden daha öncede tartışmıştık. Sokakta onu görünce bir anda olayı gerçekleştirdim." ifadeleriyle açıklandı.

Bahçelievler, Şirinevler Mahallesinde saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda kahvehane işletmecisi olduğu öğrenilen Halil İbrahimoğlu (41), onlarca kişinin gözleri önünde silahlı bir kişinin saldırısına uğradı. Köşe başında bekleyen Halil İbrahimoğlu'nun yanına silahını çekerek yaklaşan saldırgan kurşun yağdırdı. Sokağın kalabalık olduğu bir saatte onlarca kişinin gözü önünde meydana gelen cinayet olayı sırasında kanlar içinde yere düşen Halil İbrahimoğlu'nun başına gelen saldırgan bir kaç el daha ateş ettikten sonra yaya olarak olay yerinden uzaklaştı.

GÜVENLİK KAMERALARI CİNAYET ANINI KAYDETTİ
Asayiş şube müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada bir işyerinin güvenlik kamerasının olayı saniye saniye kaydettiği tespit edildi. Görüntülerde siyah giyimli olan saldırganın İbrahimoğlu'na arkadan yaklaştığı ve ateş ettiği görüldü. Polis olay yerinden yaptığı aramada 4 adet boş kovan buldu.

ŞÜPHELİ AVCILAR'DA YAKALANDI
Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları araştırmada olayı gerçekleştiren kişinin kahvehane işletmecisi Mahmut Celal K. olduğunu belirledi. Şüphelinin izi önceki gün Avcılar'da bulundu. Polis saklandığı adresi tespit ettiği şüpheli Mahmut Celal K.'yı sabaha karşı gözaltına aldı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheli Mahmut Celal K. işlediği cinayeti itiraf etti. Mahmut Celal K.'nın poliste verdiği ifadesinde Halil İbrahimoğlu'nun işlettiği kahvehaneyi elinden almaya çalıştığını daha öncede bu nedenle tartıştıklarını iddia etti. Celal K. ifadesinde "Yolda onu görünce anlık bir karar vererek bir anda silahımı çektim. Ona doğru ateş ettim." dedi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli Mahmut Celal K. adliyeye çıkarıldı. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış