30 Ekim 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:08

Hadise'ye Kayınvalide Şoku! Tanışma Yemeği Olaylı Bitti Hadise Resti Çekti!

Hadise'ye Kayınvalide Şoku! Tanışma Yemeği Olaylı Bitti Hadise Resti Çekti!

Sevgilisi Mehmet Dinçer'in annesi ile birlikte yemeğe çıkan şarkıcı Hadise zor anlar yaşadı. Daha önce Hadise'nin gelin olarak istenmediği haberlerine bir yenisi daha eklendi. Hadise kayınvalidesi ile neler yaşadı tüm detaylar haberimizde...

Dünyaya ismini duyuran şarkıcı Hadise bir zamanlar Eurovision yarışmasında Türkiye'yi Düm Tek Tek şarkısı ile temsil etmişti. Genç yaşta ismini duyurup şöhret kazanan Hadise, kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başladı. Birçok albüm çıkardı. Türkçe dışında güzel olan İngilizcesi ile yabancı dilde şarkılarda söyledi. O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz yarışmalarında jürilik yaptı. Uzun süre O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda oturan Hadise bu sene yarışmaya veda ederek konserlerine tam hız başladı. Dolu dolu sahneleri olan ve hayranlarına harika dans ve ses şöleni yaşatan Hadise'nin Açıkgöz şuan için yeni bir projede yer alıp almayacağı  merak konusu oldu. Hadise bu durum hakkında açıklama yapsa da ilerideki dönemlerde bir çıkışı bekleniyor. Kariyeri kadar aşk hayatı da merak edilen ünlü isim, Mehmet Dinçerler ile aşk yaşıyor. Daha önce ismi Kaan Yıldırım ile duyulan Hadise anlaşamadıkları nedeni ile ayrılık yaşamış ve ilişkilerini bitirmişlerdi. Daha sonra sonra Mehmet Dinçler ile ilişkililerini açıklayan çift tüm hayranlarını çok sevindirdi. En başta Hadise ile kayınvalidesi arasında gerginlik yaşansa da olaylar aşılmış gibi görünüyor.

Hadise'yi İstemediler!

Bir dönem çıkan haberlere göre Hadise'nin istenmeye gelin olduğu söylenmiş fakat Hadise bir açıklama yaparak öyle bir durum olmadığı belirtmişti. Eski sevgilisi Kaan Yıldırım'dan sonra Mehmet Dinçerler ile aşk yaşadığı haberlerini doğrulayan Hadise sık sık sosyal medyada Mehmet Dinçerler ile fotoğraf paylaşımı da ihmal etmedi. Hadise sonunda kayınvalidesi ile anıştı. Beraber yemeğe çıkan Hadise ve müstakbel kayınvalidesi bakın neler yaşadı! 

Gelin Kayınvalide Yemeği! 

Mehmet Dinçerler'in annesi ile yemeğe çıkan Hadise bir İtalyan restoranında vakit geçirdiğinde sohbet etti. Bazı iddialara göre güzel giden buluşma tatsız bir olayla bitti. Hadise ve kayınvalidesi şık bir restoranda vakit geçirdiler. Bir ara tartıştığı görülen ikilisin daha sonra mekandan gülerek çıkması objektiflere yansıdı. Müstakbel kayınvalidesinin kendisini istemediği haberleri hakkında açıklama yapmayan ikili sadece yemek yiyerek mekandan ayrıldı. Kameralara yakalanan Hadise ve Mehmet Dinçerler'in annesi samimi pozlar vererek kameralara gülümsedi. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış