30 Ekim 2021 16:37 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:08

Reytinglerde İlk Sıradaydı Kardeşlerim Dizisinin Başına Gelenler Onu Tahtından Etti! 

Reytinglerde İlk Sıradaydı Kardeşlerim Dizisinin Başına Gelenler Onu Tahtından Etti! 

Cumartesi gecelerinin vazgeçilmez dizisi olan kardeşlerim büyük bir seyirci kitlesine sahip. Çıkmaya başladığı ilk günden beri ekranlara kilitlemeyi başarıyor.


Cumartesi gecelerinin vazgeçilmez dizisi olan kardeşlerim büyük bir seyirci kitlesine sahip. Çıkmaya başladığı ilk günden beri ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Bu kadar sevilmesindeki ilk neden dram yüklü olması, insanların yüreğine dokunmasıdır. 

Ancak dizide son zamanlarda garip şeyler olmaya başladı. Büyük bir kitleye sahip olan dizide reytinglerde düşüş yaşanmaya başladı. Gelin bunun nedeni üzerine konuşalım. 

Reytinglerde Düşüş Olması Neden Kaynaklanıyor? 

Kardeşlerimde bu düşüşün nedeni hakkında birçok görüş yer almaktadır. 

Dizi ilk bölümlerde daha çok acıya, ızdıraba yön verirken kalplerimize o duyguyu yansıtıyorlardı. Ama son zamanlarda dizinin dram yüklü yanı gitti daha çok aşka ve çıkar oyunlarına yer vermeye başladı. Nebahat ve Suzan cephesinde de dönüp dolaşıp aynı şekilde başa dönmesi seyirciyi sıkmaya başladı. 

Diğer taraftan Doruk ve Asiye aşkında sürekli bir yakınlaşıp bir uzaklaşma olmaya başladı. Bu da sürekli aynı şeyleri izlememize neden oldu. 

Düşüşün diğer nedenini  ise diğer çok izlenen '' Gönül Dağı'' ile aynı gün yayına verilmesine bağlıyoruz. 

Senaristler Replay Tuşunu Açık Unutmuş!

Ayrıca dizide her bölüm sonu bir yaralanma, bir ölme durumu gibi ambulans gelme olayı tekrarı olmaya başladı. Ve sürekli bir hastane ortamı daha sonra aynı durumda olaylar yaşanma durumu oluyor. Bu da reytinglerde düşüşe neden olmaya başlıyor.

Eski Günlerine Dönmesi İçin Senarist Neler Yapmalı? 

Eski rehavetine kavuşması için kardeşlerimin eski günlerindeki gibi daha çok üzüntü ve drama yön vermesi gerekir. Birbirlerine karşı oyun yerine bu yöne ağırlık verilmelidir. 

Aşk cephesinde ise sürekli atışmalar aynı şekilde yapılmamalı bu sefer tekrara düşmeye başlıyor. Dizi ayrıca komedi yönü seyirci tarafından çok sevilmektedir.  Bu yönlerine dikkat edilirse eski kitleye sahip olacaktır. 

 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış