30 Ekim 2021 17:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:08

 Teşkilat Dizisi Gerçek Hikaye Çıktı! Kimin Hayatını Anlatıyor Çok Şaşıracaksınız! Tamda Akıllardaki İsim!

 Teşkilat Dizisi Gerçek Hikaye Çıktı! Kimin Hayatını Anlatıyor Çok Şaşıracaksınız! Tamda Akıllardaki İsim!

TRT 1 ekranlarında geçen sezon başlayan Teşkilat dizisi, izleyici tarafından tam not alırken, yeni bölümlerinde neler yaşanacağı merak konusu oldu.

TRT 1 ekranlarında geçen sezon başlayan Teşkilat dizisi, izleyici tarafından tam not alırken, yeni bölümlerinde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İlk olarak 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan dizi her bölümü reyting rekorları kırdı. Film tadındaki dizi izleyiciler tarafından çok sevildi.

Fragmanları bile milyonlarca tık alan dizi bu sezona yine bomba gibi girdi. Ölmeden önce ölmek sloganı ile yola çıkan dizi yayın hayatına başladığı ilk bölümünde, Türkiye'de en çok izlenen 35 dizi arasında 4. olmuştu. 

Teşkilat Dizisinin Oyuncuları ve Konusu


Zengin oyuncu kadrosu ile seyirci karşısına çıkan dizinin yönetmenliği Hakan Kırkavaç yaparken senaryosu ise Teşkilat yazı grubu kaleme alıyor. Tims&B imzalı dizinin başrollerinde ise yakışıklı ve karizmatik oyuncu Çağlar Ertuğrul, Güzel oyuncu Deniz Baysal Yurttçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüpoğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya yer alıyor.

Ayrıca Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl ve Ahmet Uğur Say gibi usta oyuncular yer alıyor. Bu sezon diziye katılan Gürkan Uygun, Hakan Bovay ve Turgut Tunçalp, ile diziye yeni bir soluk geldi. Teşkilat dizisinde, kendi ülkesi için ailelerinden ve kendi yaşamlarından vazgeçen yedi vatanseverin, ülke düşmanları ile verdikleri mücadele anlatılıyor.

Teşkilat Dizisinde Neler Yaşandı?


Dizide Milli İstihbarat Teşkilatı içerisinde kurulan ve gizli olan 7 kişilik bir timin amansız mücadelesini konu alan ve bol aksiyon sahneleri ile seyirciye heyecanlı anlar yaşatan dizinin yeni fragmanı yayınlandı. Son bölümünde ele geçirilen Zehra’yı son dakikada kurtaran Mete başkan yeni bölümde ne yapacağı merakla bekleniyor.

Öte yandan bir süre kendisine ulaşılamayan Serdar'ın neye bulaştığını merak eden Zehra araştırmalarını sürdürüyor. Yıldırım ile buluşan Ceren ise Serdar tarafından izlendiğinden habersiz. Yeni bölümü merakla bekleyen izleyiciyi 19. bölümde birbirinden heyecanlı sahneler bekliyor.

Dizi MİT içerisinde geçmişte bulunan ve emekli olan bir gurubu anlattığı da ayrıca ortaya çıktı. Bu nedenle birçok hikaye gerçeği yansıtıyor.


 

 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış