30 Ekim 2021 18:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:08

Necip Memili Bağırdı Çağırdı! Aşkını Tüm Dünya Duydu! Saklanacak Bir şey Yok Dedi ve Ekledi!

Necip Memili Bağırdı Çağırdı! Aşkını Tüm Dünya Duydu! Saklanacak Bir şey Yok Dedi ve Ekledi!

Başarılı oyuncu Necip Memili şu sıralar 'Kanunsuz Topraklar' dizisinde rol alıyor. Rol aldığı birçok yapımda oyunculuğunu katlayarak ilerleyen yetenekli oyuncu yeni dizisinde kötü adıma hayat veriyor.

Başarılı oyuncu Necip Memili şu sıralar ' Kanunsuz Topraklar' dizisinde rol alıyor. Rol aldığı birçok yapımda oyunculuğunu katlayarak ilerleyen yetenekli oyuncu yeni dizisinde kötü adıma hayat veriyor.

Kanunsuz Topraklar dizisi FOX TV'nin yeni sezonunda yayın hayatına başlattığı yüksek bütçeli bir projedir.

Zonguldaklı maden işçilerinin hayat mücadelesini ekranlara taşıyan yapımda; oyuncu Necip Memili Ali Gedik karakterine hayat veriyor. Dizinin kötü adamı olan oyuncu 'Kanunsuz Topraklar' dizisinden önce de 'Çukur' dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkmıştı.

Evli ve Mutlu Bir Baba


Oyuncu Necip Memili'nin canlandırdığı karakterlerin aksine gerçek hayatta çok mutlu bir hayatı vardır. Geçen yıl evlenen başarılı oyuncu aynı sene içerisinde kızı Asya'yı kucağına almıştır.

Editör olan eşi Didem Dayıcıoğlu ile mutlu bir evliliği olan Necip Memili baba olduktan sonra hayatında çok şeyin değiştini ifade etmişti. Kızına aşkla bağlı olan oyuncu sosyal medya hesaplarından da kızı Asya ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Bütün dünyasının kızı olduğunu ifade eden Necip Memili çok şanslı olduğunu da eklemiştir.

Kızının Fotoğrafını İnstagram’ dan Paylaştı


İnstagram hesabından kızının fotoğrafını paylaşan oyuncu; fotoğrafın altına duygu yüklü açıklamalarda bulundu. Kızına olan bağlılığını kelimelerle ifade etmeye çalışan oyuncu Asya'sına sahip olduğu için çok şanslı olduğuna da açıklamalarında değindi.

Küçük kızının doğumundan sonra hayatta ki önceliklerinin değiştiğini ifade eden oyuncu tarifi mümkün olmayan duyguların içinde olduğunu da ekledi. Necip Memili'nin yorumunun altına birçok oyuncu da yorum yaptı.

Farklı Karakterler Kaliteli Oyunculuk


Uzun yıllardır ekranlarda yer alan oyuncu Necip Memili birçok iyi projelerde oyunculuğunu sergileme şansı bulmuştur.

Kanunsuz Topraklar dizisinden önce yer aldığı proje olan 'Çukur' çok ses getiren bir yapım oldu. Çukur dizisi ile iyice ünlenen başarılı oyuncu şimdilerde canlandırdığı kötü adam karakteriyle de adından söz ettiriyor.


 

 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış