31 Ekim 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:01

Aleyna Tilki İşini Bırakıyor! Hayali Yarım Kaldı! Havva Öztel'in Canına Tak Etti! Kızlarını Alıp Yurt Dışına Taşınıyor!

Aleyna Tilki İşini Bırakıyor! Hayali Yarım Kaldı! Havva Öztel'in Canına Tak Etti! Kızlarını Alıp Yurt Dışına Taşınıyor!

Şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi olan Havva Öztel yurt dışına taşınma kararı aldığını açıkladı. En son Havva Öztel ve takipçisinin yaşadığı tatsız olay üzerine bu durumu açıklaması herkesi şaşkına uğrattı. İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor!

Sevilen şarkıcı Aleyna Tilki ilk şarkısı Cevapsız Çınlama ile milyonlarca izlenme alarak resmen rekor kırmıştı. Kariyerine başka albümler de çıkararak devam ederken popülerliği hızla artmaya başladı. Daha sonra Acun Ilıcalı'nın dijital platformu olan Exxen'de, eski Survivor yarışmacısı olan Cemal can Canseven ile beraber bir diziye başladı. İşte Bu Beni Masalı dizisi ile başarısıyla oldukça konuşulmuştu. Bazı reklam markalarının yüzü olarak da çalışmaya başladı. Sosyal medyayı sık kullanan biri olan Aleyna Tilki yeni yayınladığı şarkısı ''At Bir Kenara'nın'' klibi yayınlandığı günden itibaren büyük ses getirdi ve en çok konuşulan şarkılar arasına girmeyi başardı. Hatta klibinde gelinlik giyip robotla evlenen şarkıcının düğününe annesi Havva Öztel ve kardeşi Ayça Tilki de katılarak destek verdi.

Ayça Tilki de Ünlü Oldu! 

Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki, bazı sosyal medya fenomenlerinin de yer aldığı çocuk filmi olan Masal Şatosunda oyunculuk yaptı. Ardından bir klipte yer aldı. Klipte Aleyna'nın meşhur pembe ayıcığı olması da dikkatlerden kaçmadı. Ablası gibi ünlü olan Ayça Tilki yeni projelere hazırlanıyor.

Havva Öztel Yurt Dışı Kararı!

Havva Öztel kızlarının meşhur olmasından dolayı sosyal medyada tanınan isimler arasında yer almaya başladı. Öztel'in fotoğraflarına yapılan bir çok kızdırdı Öztel'in çocuklarının başarısının arkasına saklandığını söyleyince kıyamet koptu. Onların başarısı benim gururum diyen Öztel, başarılı annelerini örnek aldıklarını belirtti. Daha önce de Öztel kendi ve kızlarının sosyal medya zorbalığına maruz kaldıklarını açıklamıştı. Bu kez dayanamadı ve takipçisine sert bir şekilde yanıt vererek herkesi şaşırttı. En kısa zamanda kızları ile yurt dışına taşınma planı yaptıklarını da sosyal medya üzerinden açıklayan Öztel ani bir karar aldığı düşünüldü. İşi için sık sık Londra'ya giden Aleyna Tilki kariyerine oradan mı devam edecek yoksa büyük hayallerine veda mı edecek sorusunu akıllara getirdi. Aleyna Tilki'den bu konu ile ilgili bir açıklama gelmedi. En kısa zamanda cevap bekleyen hayranlarını büyük endişe kapladı. Olayın şokunda olan herkes büyük hayalleri olan Tilki'nin kararını çok merak ediyor.

Etiketler

Kadın  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış