3 Kasım 2021 10:20 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:13

31 Kasım Tarihine Kadar Başvuru Yapan Emekliye 5000 TL Ödeme Fırsatı! Şartsız Başvuran Herkesin Alması Sağlanacak! İşte Ayrıntılar

31 Kasım Tarihine Kadar Başvuru Yapan Emekliye 5000 TL Ödeme Fırsatı! Şartsız Başvuran Herkesin Alması Sağlanacak! İşte Ayrıntılar

31 Kasım’a kadar başvuru yapan emekli vatandaşlar için 5000 TL tutarında ödeme yapılacak. Ayrıca başvuru tarihi kaçırmadan başvuru yapmanız gerekmektedir.

31 Kasım’a kadar başvuru yapan emekli vatandaşlar için 5000 TL tutarında ödeme yapılacak. Ayrıca başvuru tarihi kaçırmadan başvuru yapmanız gerekmektedir. Devlet hem kamu bankaları hem de özel bankalar tarafından emekliler için son süreçte birçok destek kampanyası sunmaktadır. Özellikle emeklilere verilen bayram ikramiyeleri ve bankaların vermiş olduğu promosyonlar emekliler tarafından yoğun ilgi görmektedir. Bunlar emekliler için geçim sıkıntısını hafifleten destekler olarak karşımıza çıkmaktadır. Yeni emekli olan kişilerde bu kampanyalardan yararlanabiliyorlar. Yeni emekliler için farklı desteklerin haricinde kampanyalarda sunulmaya devam etmektedir.

5000 TL'ye Kadar Ödeme Alma İmkanı

Emeklilik işlemleri için dilekçesini hazırlamış Ekim ayının 31'i ne kadar emeklilik başvurusunda bulunmuş kişiler için kampanyalar devam ediyor. Son süreçte emeklilere verilen destekler de oldukça artmış durumda. Banka promosyonları da bu kampanyalardan biri olarak karşımıza çıkıyor ve bu kampanyalar emekli desteklemektedir. Emekliler için banka promosyonları başvuruları hala devam ediyor. İster yeni emekli olun, ister emeklilik süreciniz uzun süredir devam etsin herkes için promosyon geçerlidir. Yeni emekli olmuş bir kişi promosyon konusunda daha karlı çıkabilmektedir.

Emekli vatandaşların maaşlarına banka promosyonu da eklenerek verilmektedir. Bu kapsamda Ekim ayı içerisinde bir emekli ortalama 5 bin TL üzerinde bir gelir elde eder. 2021 yılı içerisinde emeklilere sunulan destekler emekliler için birçok konuda kazanım sağlamıştır. Devlet bayram öncesi banka promosyonunu bu sene zamlı olarak verirken her iki bayramda da ikramiye sunuldu. Bununla kalmayarak Ocak ve Temmuz aylarının başlarında ise maaşlara zam yapıldı. Bu destekler sadece emekliler için değil dul ve yetim maaşı alanlar için 65 yaş üstü aylığı alanlar için de geçerlidir.

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış