31 Ekim 2021 13:45 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:01

Barbaros Dizisi Beklenenin Çok Altında Kaldı Final Kararına Sebep Oldu! Son Bir Deneme Yapılacak!

Barbaros Dizisi Beklenenin Çok Altında Kaldı Final Kararına Sebep Oldu! Son Bir Deneme Yapılacak!

TRT 1 de Barboroslar Akdeniz adlı dizinin birincilik elde etmesi beklenen projelerden biri olarak öne plana çıktı.

TRT 1 de Barboroslar Akdeniz adlı dizinin birincilik elde etmesi beklenen projelerden biri olarak öne plana çıktı. Hazırlıkları 1 yıl süren  Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı adlı TRT 1 dizisi için deniz sahneleri ve teknik düzen konusunda iyi bir ekiple denemelerin yapıldığı belirtildi. Denizde geçen sahnelerin eleştirildiği dizi Türkiye’ de ilk deniz ile alakalı yapım konumundadır.

Hayranlarının sosyal medya ortamında eleştirdiği dizide deniz sahnelerinin, izleyenlerini istedikleri şekilde tatmin etmemesinden yakındıkları görüldü. Dizi ile ilgili hikayeye kadar eleştiride bulunan hayranlar gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Dizinin olumsuz yönde eleştiriler alması TRT 1'i  oldukça endişelendirdiği için dizide reytinglerin yükselmesi için yapımcıların ellerinden geleni yaptığı söyleniyor. Hayranlarını tekrar kazanmak isteyen dizi yeni hikayeler ile serüvenine devam etmeye hazırlanıyor.

Değişiklikler Yapılmaya Başlandı

İzleyicinin beğenisini kazanmak için yapımcılar harekete geçti ve dizi ile ilgili senaristler öncelikle değiştirildi. Dinamik bir senaryonun getirilmesi istenen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin görüntü yönetmeni ve yönetmeninde değiştirildiği belirtildi.

Senaristlerinden yönetmenine kadar değişen dizinin reytinglerinde değişim olmaması alınan önlemlerin yeterli olmadığına işaret etmekte Birinciliği kaybeden Barbaros Akdeniz'in Kılıcı adlı dizi ikincilik için mücadele verecek.

Son Kararı Reytingler Belirleyecek! 

Hikaye üzerinden devam etmesi beklenen dizinin ilgi çekmesi için yeni senaristlerin diziye farklı karakterleri koyacağı beklenmektedir. Hasan Erimez ve Serdar Özönalan adlı senaristlerin Meryem karakteri ve Hızır adlı karakterin partner olarak birlikte yer almasını istiyorlar. Duygusal olarak dizinin hikayesine dokunacak olan senaristler Meryem üzerine düşecek.

Barbaros dizisinden Meryem, İtalyan bir ailenin Maria adlı kızı olarak yer alacak. Ailesinin öldürülmesi ardından tüccarların eline düşecek. Dizide gelişmeler sonucu Hızır ile tanışması bekleniyor. Aralarında aşk yaşanacak olan Meryem ile Hızır karakterinde olacak dizinin Meryem karakterini kimin oynayacağı henüz belirlenmedi.

Dizinin senaryosunda olan değişimlerin dizinin gidişatı hakkında olumlu olup olmayacağı henüz bilinmiyor ancak dizinin TRT 1 için önemli bir sorun olduğu da görülüyor. İzleyicinin ilgi göstermesi beklenen dizinin  nasıl reytingler alacağı yeni gelen bölümler ile belli olacak.

 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış