1 Kasım 2021 12:01 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:14

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Final Kararı Aldı! Oktay Kaynarca Instagram Hesabından Paylaştı Herkes Şok Oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Final Kararı Aldı! Oktay Kaynarca Instagram Hesabından Paylaştı Herkes Şok Oldu

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en fazla izlenen dizilerinden birisi olan EDHO final kararı aldı. Alınan kararı Oktay Kaynarca duyurdu.

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en fazla izlenen dizilerinden birisi olan EDHO final kararı aldı. Alınan kararı Oktay Kaynarca duyurdu. Uzun süreden bu yana dizinin yeni bölümlerinin ne zaman çekileceği ve gidişatının ne olcağı ile ilgili çeşitli sorular soruluyordu. Sonunda dizinin final yapma kararı verdiği resmi bir şekilde ortaya çıktı. Yapılan açıklama ile birlikte izleyiciler şok oldu. Birçok izleyici bu sezon için böyle bir şey beklemediklerini daha dizinin yoğun bir şekilde izlendiğini ve devam etmesi gerektiğini belirttiler.

Oktay Kaynarca Instagram Hesabından Paylaştı

İlk olarak haberin duyulmasıyla birlikte durumun  gerçeği yansıtmadığı ve spekülasyon olabileceği değerlendirildi. Fakat resmi bir ağız olan Oktay Kaynarca tarafından durum izah edildi. Yapılan açıklamayla birlikte dizinin final kararı aldığı sebepleriyle birlikte izah edildi. Sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda Cengiz Han’ın bir sözüne de yer veren başarılı oyuncu sözün bittiği yerde olunduğunu belirtti.

Tüm izleyicilere kendilerine 7 yıl gibi uzun bir zamandan bu yana ilgi gösterdiklerinden dolayı teşekkür etmeyi de ayrıca ihmal etmedi. Böylece Türkiye de devam eden uzun projeler arasında gösterilen EDHO dizisi de final yapma kararı ile gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal Medyadan Tepki Var

Dizinin ani bir şekilde bitirilmesi ile ilgili ise izleyici büyük bir şok yaşıyor. İzleyiciler tarafından durum sosyal medyaya taşınmış duruda. Uzun bir süreden bu yana beğenerek izledikleri dizinin ani bir son ile bitirilmesinden dolayı büyük bir tepki oluşmuş durumda. Sizi yapımcısı tarafından da resmi bir açıklama yapılması bekleniyor. Dizinin en az 1 sezon daha devam edebileceği ayrıca izleyiciler tarafından belirtiliyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış