1 Kasım 2021 15:55 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:14

TRT 1 Tarafından Yapılmış ve Başarısız Olmuş İşler! Her İş Sonucu Memnun Etmemiş!

TRT 1 Tarafından Yapılmış ve Başarısız Olmuş İşler! Her İş Sonucu Memnun Etmemiş!

TRT1 ekranlarında yer alan projelerden Teşkilat, Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı reytinglerde ist sıralardaki yerlerini koruyarak devam ediyorlar.

TRT1 ekranlarında yer alan projelerden olan Barbaroslar ise reytinglerde daha isteneni veremese de kendine has bir seyirci kitlesi edinmiş durumdadır.

İki Proje Beklentiden Çok Uzakta 

TRT1 ekranlarında yayın hayatına yeni sezonda başlayan Dünya Hali dizisi düşük bütçeli bir proje olarak biliniyor. Komedi tarzında ekrana gelen Dünya Hali ancak küçük bir kesime hitap edebildi. Çok iddialı bir proje olmamasına rağmen TRT1 için beklentinin çok çok altında kalan bir iş oldu. Başrollerinde Pelin Abay, Tolga Tekin ve Caner Şahin'in yer aldığı Dünya Hali çarşamba günleri ekranlara geliyor. 

TRT1 kanalını asıl hüsrana uğratan yapım ise Bir Zamanlar Kıbrıs projesi oldu. Birinci sezonunda gayet iyi izlenme oranları alan dizi ikinci sezonunda beklentinin çok altında kaldı. Yeni ismi Kıbrıs Zafere Doğru olan proje 29 Ekim akşamı 12. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İzlenme oranlarında rakiplerinin gerisinde kalan yapım TRT1 yönetiminin birincilik beklediği bir projeydi.

Güçlü Hikaye Bu Sefer Tutmadı

Sağlam kadrosu ve güçlü hikayesiyle birinci sezonunda gayet iyi reytingler elde eden yapım ikinci sezonunda hayal kırıklığı yaşattı. Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu ve daha birçok başarılı oyuncunun kadrosunda yer aldığı Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Türk halkının ayakta kalma mücadelesini çok gerçekçi bir yaklaşımla hikayeleştirerek izleyenlerin karşısına çıkıyordu. Kıbrıs için önemli şahsiyetlerden Cengiz Topel'in de sık sık anıldığı proje ikinci sezonunda pek ilgi görmedi.

Cuma günleri karşısında birçok rakip bulunan Kıbrıs Zafere Doğru son yayınlanan bölümüyle reyting sıralamasında baya gerilerde yer aldı. Siyasi yönden bir takım iletilerde izleyenlere sunan yapım 29 Ekim gibi önemli bir günde yeni bölümüyle ekrana gelmişti. Anlamlı birçok konuya değinen yapım bu sefer fazla ilgi göremedi. 5 Kasım'da yeni bölümü yayınlanacak olan yapımın gidişatı merak edildi.

 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış