2 Kasım 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:14

Ali Vefa Vefasız Çıktı! Kızına Eski Sevgilisinin İsmini Vermek İstedi! Çeşmioğlu Öfkeden Deliye Döndü!

Ali Vefa Vefasız Çıktı! Kızına Eski Sevgilisinin İsmini Vermek İstedi! Çeşmioğlu Öfkeden Deliye Döndü!

Mucize Doktor dizisiden yakından tanıdığımız Taner Ölmez bebek müjdesi verdi. Kızının ismi ile ilgili yaptığı açıklamalar ise herkesi şok etti. Eski sevgilisinin adını kızına vereceği iddialar ortalığı epey karıştırdı. İşte haberle ilgili tüm detaylar!

En son rol aldığı Mucize Doktor dizisi büyük ses getiren Taner Ölmez, Ali Vefa rolü ile çok sevildi. Otizm spektrum bozukluğu olan ve cerrah olma hayalleri ile kuran Ali Vefa’nın, otizmli olması nedeniyle önüne çıkan zorlukları ve bunları nasıl aştığını anlatan bir diziydi. Dizi 64. bölümde ekranlara veda etti. Good Doctor dizisinin uyarlanması ile çekilen Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı geçtiğimiz aylarda evlenmişti. Simdi bebek bekleyen çiftten, kız bebek haberi gelirken ünlü isimler Ece ve Taner Ölmez çifti şimdiden isim aramaya başlamışlar bile. Taner Ölmez’in ise bu konuda açıklama yapması bazı sorulara neden oldu. İşte Taner Ölmez’in bebeklerinin ismi ile ilgili yaptığı o açıklama. 

Ece Çeşmioğlu İle Evlendi!

Kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu Muhteşem Yüzyıl, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Söz dizisinde yer aldı. Sade bir nikah töreni ile evlenen çiftin düğünü Mucize Doktor dizisinin bir bölümünde geçen alanda kıyılmıştı. Nikah memuru ise Ekrem İmamoğlu olması herkesi şaşırtmıştı. Daha önce Corona virüse yakalanmaları nedeniyle nikahı erteleyen çift sonunda dünya evine girdi. Sade nikah töreni ile yapılan düğünde bir çok davetli vardı. Aralarında Mucize Doktor dizisinde yer alan oyuncu ve setten bazı arkadaşları da törende bulunuyordu. Yeni alınan habere göre çiçeği burnunda çiftten bebek müjdesi geldi. Taner Ölmez'in kızına eski sevgilisinin ismini vermek istediği iddiaları ortalığı karıştırdı. 

Çeşmioğlu’dan Hamilelik Haberi!

Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez’den mutlu haber geldi. Bir kız çocukları olacağı konusunda açıklama yapan çift mutluluklarını sevenleri ile paylaştı. Taner Ölmez çocuklarına isim verme konusunda açıklamada bulundu. Zeynep ismini sevdiğini söyleyen Taner Ölmez açıklamaları ile çok şaşırttı. Zeynep adını çok istediğini belirterek, bu zaman kadar hayatıma giren Zeynep'ler iyi insanlardı dedi. Ayrıca  kızının ismine sadece kendisinin karar vermeyeceğini, eşi ile beraber düşüneceklerini de belirtti. Taner Ölmez’in bu sözleri üzerine sosyal medya da Zeynep acaba Taner Ölmez’in eski sevgilisinin ismi olabilir mi diye sorulmasına neden oldu. Her yeri çalkalayan bu habere Mucize Doktor dizisinin Ali Vefası henüz bir yanıt vermedi.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış